"Majka mi je rodila sestru da me spasi!" Rada ispričala zašto je njena Maja opasna: Sad imam elana, bila sam utučena!

22.02.2023

07:30

0

Posle prevare, za koju tvrdi da je doživela od najbližeg saradnika, otkrila je detalje za 24sedam

"Majka mi je rodila sestru da me spasi!" Rada ispričala zašto je njena Maja opasna: Sad imam elana, bila sam utučena!
Rada i Maja Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović nedavno je obelodanila da je prekinula saradnju sa nekadašnjim menadžerom, te je njegov posao preuzela pevačicina rođena sestra Marija i kako se čini, već je mnogo zadovoljna.

Manojlovićeva je nekoliko dana nakon skandala objavila i spisak nastupa i to zakazanih sve do novembra! Kako je rekla za 24sedam, ovo joj se dosad nije desilo, te sada ima elana i uskoro će objaviti i novi album. Na pitanje da li oseća boljitak u poslovanju odgovara pozitivno kao iz topa, a onda je ispričala sve o sestri koja je glavni igrač u njenom timu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

- Kako ne bi bilo! Tek sada izlaze neke stvari na videlo i tek sada saznajem šta se sve ružno dešavalo. Ali, ostavljam sve u prošlosti i vodim se izjavom umnih ljudi: “Prepusti svoje brige Bogu”. Neko to od gore vidi sve, kako ko radi tako će mu se i vratiti. Posla i poziva ima više nego ikada - tvrdi pevačica, a dodaje da je još jedan detalj simptomatičan.

- Nikada u januaru nisam imala zakazane nastupe do novembra, a imam i ponude za Novu godinu već. Tako da to dovoljno govori o ozbiljnosti i požrtvovanosti nekoga za mene i moju karijeru. Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno. Sad tek shvatam da mi je majka rodila sestru da me spasi - poručuje ona vidno raspoložena, pa otkriva da radi na novim projektima.

Instagram printscreen/radamanojlovic
Nedavna objava Rade Manojlović

 

- Sad tek imam elana i za nove pesme, jer sam bila utučena i ubijena u pojam. Sada bar znam šta i za koga radim, imam motiv - priznaje ona, objašnjavajući kako se Maja tako brzo snašla i koliko su različite.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada i Maja Manojlović

- Ona je rođena spremna i ona može sve. Ista je kao ja, samo oštrija i mnogo brže namiriše i preseče prevare i nepravde od loših ljudi. Takođe, kao neko ko ima Ekonomski fakultet, smer menadžmenta, finansije joj nisu stran pojam - govori Rada, naglašavajući zašto je izabrala sestru za menadžera posle svega što je doživela i priznajući da za razliku od nje koja zna dobro da udari glavom o zid, kod njene sestre to ne postoji.

- Vrlo je komunikativna i ljubazna, ali isto tako zna da bude oštra i da preseče. Svakom po zasluzi! Ona je ono što ja nisam, šteta što nije ranije bila uključena - poručila je Manojlovićeva, priznajući da joj je sada pao kamen sa srca, te da se oseća bezbrižno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike