Milan Stanković se oglasio i porukom na Vaskrs zbunio javnost: Čovek bez vere u Boga bi duševno oboleo

16.04.2023

13:49

0

Mnogi su se zapitali zbog poruke o duhovnom stradanju

Milan Stanković se oglasio i porukom na Vaskrs zbunio javnost: Čovek bez vere u Boga bi duševno oboleo
Milan Stanković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Javnost je i dalje zatečena odlukom pevača Milana Stankovića da se povuče sa muzičke scene i javnog posla uopšte, kako bi se posvetio duhovnom životu.

Kako prenose mediji, Stanković naveći deo vremena provodi u manastiru Podmaine nadomak Budve. Tamo se nalazi njegov duhovnik, ali i bliski rođak, zbog čega je verovatno i izabrao baš to mesto.

Spekuliše se da će pevač sada uoči manastirske slave, na praznik Velike Gospojine 28. avgusta, dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života. On će tom prilikom navodno biti obučen u mantiju, odnosno više neće nositi običnu garderobu kao ostali vernici. Od igumana manastira zavisi koliko će njegov iskušenički staž trajati, možda i do tri godine.

Printscreen Instagram/milanstanković
Milan Stanković

Milan se u poslednje vreme retko oglašava na Instagramu, gde je nekad bio vrlo aktivan. Vaskrs je iskoristio da postavi stori i pošalje snažnu poruku pratiocima, a mnogi su bili zbunjeni citatom.

- Onaj ko voli Boga, prolazi kroz takva stradanja koja čovek bez duboke vere u Boga ne bi mogao da izdrži, nego bi duševno oboleo. Sv. Sofronije Saharov.

Printscreen Instagram/milanstanković
Milan Stanković se oglasio na Instagramu

Da li ovo "stradanje" predstavlja proces kroz koji Milan trenutno prolazi na svom duhovnom putu ili samo poruka u koju veruje, vreme će pokazati.

Inače, Milanova bivša devojka, a sadašnja prijateljica Rada Manojlović nedavno je otvoreno progovorila o pevaču, pa istakla da je on danas potpuno drugi čovek kog ne može da prepozna. Ipak, Rada je tom prilikom prizanala da se čuje sa bivšim, pa najavila i njegov povratak na scenu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike