Severina dobila rođendansku čestitku od holivudske glumice! Pevačica van sebe: Još samo da mi se Gospa ukaže

22.04.2023

15:21

1

Pevačica je glumici uputila i zahvalnicu putem Instagram objave

Severina dobila rođendansku čestitku od holivudske glumice! Pevačica van sebe: Još samo da mi se Gospa ukaže
Severina Vučković - Copyright Printscreen: Instagram/severina

Pevačica Severina Vučković juče je sa porodicom i prijateljima proslavila 51. rođendan, a potom se pratiocima na Instagramu pohvalila da je rođendansku čestitku dobila od holivudske glumice Šeron Stoun

Naime, glumica je Severini čestitala rođendan video-porukom koju je pevačica objavila na svom Instagram profilu, a potom i izrazila oduševljenje porukom koju je dobila od Šeron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Zdravo, prelepa. Radosna sam što mogu da ti poželim srećan rođendan, posebno zato što znam da ti radiš divne stvari za ljude širom sveta. Ono što ti radiš je prelepo, ti si tako divna. Nadam se da ćeš imati divan i magičan rođendan i da će se tako nastaviti cele godine i nadam se da ćemo moći u narednom periodu da uživo pozdravimo jedna drugu. Želim ti sjajan dan - poručila je Šenon Severini.

Pevačica nije skrivala sreću, pa je podužom porukom pokazala koliko ceni Šeron.

- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoun, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže. Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun, živi večno - napisala je Severina.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković

Ispod video-poruke koju je Šeron snimila Severini, usledile su brojne čestitke pevačicinih koleginica koje su joj uputile najlepše želje, baš kao i glumica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike