Kaliopi bivšeg muža zove usred noći, a s njegovom suprugom je najbolja prijateljica: Moje dete ima dve majke (VIDEO)

20.04.2023

08:30

0

Ona je pričala za 24sedam i da joj je smrt oca teško pala

Kaliopi bivšeg muža zove usred noći, a s njegovom suprugom je najbolja prijateljica: Moje dete ima dve majke (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kaliopi Bukle i njen kolega Željko Samardžić su dugogodišnje prijateljstvo krunisali duetom koji nosi naziv „Znam”, a koju je napisao bivši suprug pevačice Romeo Gril. O novoj pesmi, svim novitetima, kako privatnim tako i poslovnim,  usponima i padovima, pevačica je pričala za 24sedam. 

Iako se sa prvim suprugom rastala pre tri decenije, Kaliopi ne krije da bivšeg partnera može da pozove u pola noći, a njegova supruga je čak došla i da je podrži na promociji novog dueta. 

Snimili ste duet sa Željkom Samardžićem, koji je vaš dugogodišnji prijatelj. Kakvo je vaše druženje? 

- To su ona prava i istinska prijateljstva. Ljudi u svetu šoubiznisa vole da pričaju koliko se vole, a onda dođe i neki skandal. Ovo naše prijateljstvo je čisto i normalno, familijarno.

Da li ste Željku nešto prećutali, ili možda on vama?

- Ne verujem. Jako smo transparentni. Govorimo o razmišljanjima, emocijama i zbog toga smo došli do ove tačke da možemo da kažemo: "Idemo!". Naravno, bez Romea ne bi bilo ove spontanosti. Sva sreća, pesma je tu, iz prve smo se pronašli u toj pesmi. U pesmi pronalazim dosta trenutaka koje poistovećujem sa njim, tako i ličnih, a najviše ima trenutaka svih nas. 

Ova pesma sa vaše tačke gledišta govori o prijateljstvu, dok iz ugla slušalaca ona govori o ljubavi.

- I te kako - i ljubavna i životna. Šta podrazumeva ljubav? Najveće ljubavi su prijateljstva između partnera. Ako to ne postoji, ta ljubav se može brzo završiti. Možda baš zbog toga ja dobro živim i sa svojim bivšim muževima, zato što sam sačuvala to prijateljstvo. 

Marija Mladjen/ATAImages
Kaliopi Bukle

Bez obzira što ste se rastali od supruga, negujete i dalje ljubav? 

- Kako da ne, prijateljstvo je to. 

Znači možete ga pozvati usred noći kada vam zatreba neka pomoć, reč podrške?

- Tada najviše mogu da ga zovem zato što je u studiju i radi. Znam gde je. Mi smo danas tu familijarno. Romeo je došao sa svojom suprugom, ona je moja najbliža prijateljica. Mi živimo tako. Uvek kažem da moje dete ima dve majke, malopre je Romeo rekao: "Romeo ima tri žene". Toliko smo se sprijateljili, da je tako. 

Ne postoji nikakva sujeta, ljubomora?

- Ostvareni smo ljudi, imamo prošlost, sadašnjost i verujem da ćemo imati i budućnost. Verujem da je to suština života. 

Marija Mladjen/ATAImages
Maja Samardžić sa Romeom Grilom (u sredini) i njegovom suprugom

Šta se desilo u vašem životu u prethodnom periodu na privatnom planu?

- Izgubila sam tatu prošle godine, to mi je jako teško palo. Dan kada su mi javili da je preminuo,  imala sam koncert na Fruškoj Gori. Imala sam dva koncerta zaredom. Odradili smo sve vrhunski, ja sam pevala kao nikad, imala sam osećaj da je on pored mene, ali kada biste me sada za bilo koji detalj sa tog koncer upitali, ja se ničega ne sećam. To mi je bilo jako teško. Život nosi sve. Treba da živimo u trenutku, sutra ne znamo šta će biti. 

Ipak ste odradili posao kao pravi profesionalac. Koliko je takvih situacija bilo kada ste morali da stavite privatni život po strani.

- Profesionalac mora biti profesionalac do kraja. Mene su roditelji tako odgajali, ali i Romeo. Profesionalno sam naučila najviše od njega. 

Marija Mladjen/ATAImages
Maja Samardžić, Romeo Gril i njegova supruga

Kaliopi je najviše, kaže, naučila od bivšeg muža Romea, a šta je on naučio od nje, kada će se družiti sa publikom u Beogradu, ali i kako u šestoj deceniji uspeva da mladoliko izgleda pogledajte u video-snimku ispod.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike