Samardžić drhtavim glasom o preranom odlasku sina Zlatka: Otkrio i po kome mu je dao ime, pa kako se danas nosi s njegovom smrću

24.11.2022

20:37

0

Građenje sada velike i srećne porodice počelo je velikim gubitkom

Samardžić drhtavim glasom o preranom odlasku sina Zlatka: Otkrio i po kome mu je dao ime, pa kako se danas nosi s njegovom smrću
Željko Samardžić - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevač Željko Samardžić sa suprugom Majom dobio je u braku tri ćerke. Par sada već uživa i sa četvoro unučića, međutim, građenje ove danas velike i srećne porodice počelo je ogromnim gubitkom.

Smrt sina oko tri meseca po njegovom rođenju i dan-danas ih sve boli, posebno Maju i Željka, koji se s vremena na vreme pitaju - kako bi to bilo da je Zlatko poživeo.

Tragedija koja ih je zadesila osamdesetih i te kako je ostavila traga.

„Nikada to neću zaboraviti..."

- Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo - počeo je pevač u svojoj ispovesti za jedne domaće medije, pa nastavio:

Željko Samardžić, Youtube screenshot AmiG Show, „Amidži šou"
 

- Sećam se tog perioda. Moja pokojna baba Jovanka je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se (to) sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede - objašnjavao je on, drhtavim glasom.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike