Željko Samardžić na koncert doveo čitavu porodicu, ali i unuke, a vest o smrti Massima Savića ga je prethodno potresla (FOTO/VIDEO)

23.12.2022

19:15

0

Beba će prvi put slušati dedu kako peva na nastupu

Željko Samardžić na koncert doveo čitavu porodicu, ali i unuke, a vest o smrti Massima Savića ga je prethodno potresla (FOTO/VIDEO)
Željko Samardžić sa porodicom - Copyright 24sedam

Željko Samardžić večeras će održati koncert u MTS dvorani, gde je stigao sa celom porodicom, a prvi put prisustvovaće i njegove obe unuke.

Pevač je u dvoranu došao dobro raspoložen, ali mu je duh srušila vest o smrti Massima Savića, koja je stigla sat vremena pred njegov koncert.

On je za ovu priliku stavio leptir mašnu, a i malenu unuku mama je udesila za specijalnu priliku.

24sedam
Željko Samardžić sa suprugom

 

- I te kako sam privržen svojoj porodici, oni su moja najveća podrška. Moja najmlađa unuka je sa mnom, ovo joj je prvi koncert sa dekom - rekao je ponosno Željko pred brojnim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

- Videćemo kako će reagovati na buku i galamu, ne znam da li će plakati. Organizovali smo se - našalio se pevač i rekao da se zove Anđelija.

- Ona je prošle godine bila u MTS Dvorani ali je bila u stomaku. Ovo je njen prvi koncert u životu i posebno mi je drago što je od njenog dede.

Ipak, na trenutak se prisetio Massima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Massimo Savić

- Odlaze nam najbolji, on je bio veliki umetnik. Poznavao sam ga i lično - rekao je Samardžić sa knedlom u grlu, ističući da ga je ta vest izuzetno potresla.

Podsetimo, Massimo Savić preminuo je danas u 61. godini od kancera pluća. Od njega se oprostio veliki broj hrvatskih i srpskih kolega koji su ga izuzetno cenili.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike