Pavlovićeva za Anu Nikolić više ne postoji? Potkačila je i posle haosa oko pesme „Provereno", pa onda ovako spomenula i Rastu!

18.04.2023

23:20

0

Upitana šta stvarno misli o njoj, pravila se da je ne zna

Pavlovićeva za Anu Nikolić više ne postoji? Potkačila je i posle haosa oko pesme „Provereno", pa onda ovako spomenula i Rastu!
Ana Nikolić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Ana Nikolić kao gošća jedne emisije zaigrala je igru tokom segmenta pod nazivom „Intimne kuglice", pa bez dlake na jeziku odgovarala na pitanja koja bi joj „ispala". Jedno od njih ticalo se Milice Pavlović, s kojom je izvesno vreme „ratovala" zbog pesme „Provereno".

Minula drama je, međutim, nije sprečavala da odgovara u poznatom stilu - bez pardona.

- Podeli iskreno mišljenje o Milici Pavlović - kazao joj je bio voditelj, na šta se ona brzo nadovezala.

- Ko je to? Ne poznajem gospođicu. Nemam nikakvo mišljenje. Ja sam Koka-kola za njih - rekla je Ana u „Amidži šouu", koja se nešto kasnije, tokom „pitanja s Instagrama" dotakla i bivšeg supruga jednako slobodno kao i koleginice sa scene.

Milica Pavlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Da li bi želela još dece? - glasilo je pitanje, na koje je ona odgovorila tako što je „loptu bacila" Stefanu Đuriću Rasti.

- Bih, ali i ne bih. Ne znam kako bih volela još neko dete, jer u Taru sam zaljubljena, a nekad mi je žao što je sama. Tata može da radi na tome, pa da dobije po ocu rođake - kazala je Nikolićeva.  

Stefan Đurić Rasta, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike