Sugrađani Ane Nikolić progovorili o pevačici: Gubitak oca je na nju ostavio velike posledice, potrebna joj je pomoć

25.03.2023

16:38

0

Paraćinci ističu da obožavaju pevačicu, te da mora da ostane svoja i brine se o ćerki

Sugrađani Ane Nikolić progovorili o pevačici: Gubitak oca je na nju ostavio velike posledice, potrebna joj je pomoć
Ana Nikolić - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Ana Nikolić rodom je iz Paraćina, ali ju je karijera odvela u srpsku prestonicu, gde se zaljubila, udala i rodila ćerku Taru. Nikolićeva je iz rodnog grada otišla pre dve decenije, a njeni sugrađani su otkrili kakva je bila kao devojka i šta danas misle o njoj.

- Kada je otišla u Beograd ona je mislila da je sad to sve, ali ipak smo mi iz Paraćina, i nema veze ko je odakle, ako je čovek on je čovek. A ona, pa nešto je krenula dobro, ali nije ništa postigla sad u poslednje vreme - kaže jedna sugrađanka Nikolićeve.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Da vam kažem ja nju volim i mislim da lepo peva. Sada je malo posustala koliko mogu da vidim. Pričaju štošta kao i svuda, te pije, te ovo, te ono, ali mislim da joj treba malo pomoći da se vrati, bila je divna stvarno - priča druga Anina sugrađanka i dodaje:

- Ona je bila divna, odličan đak, krenula da studira, opredelila se za muziku, što je okej, lepo peva, ali sad je malo posustala, a mora da se vrati s obzirom na to da ima dete.

Prema priči Aninih sugrađana najveći ožiljak u njenom životu je ostavio gubitak oca, za koga je pevačica i te kako bila vezana. 

- Tata joj je mlad umro, kada je bila u gimnaziji, to je ostavilo na nju trag dosta. Mnogo je bila vezana za tatu, dobro i mama je bila tu.

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Aninu dvadesetogodišnju karijeru su obeležili usponi i padovi, a mišljenja Paraćinaca su da je Nikolićeva razočarana u bivšeg muža, repera Stefana Đurića Rastu sa kojim ima ćerku. 

- Ja lično mislim da je bila razočarana u muža. Evo sad javno da kažem, bar tako su novine pisale, dok je on pušio travu njoj je to veoma smetalo i ja pretpostavljam da se ona tada propila, e sad to je moje - kaže Anina sugrađanka i dodaje:

- Mislim da joj je i mama takođe u Beogradu. Prodali su tu stan, da li još nešto imaju ili nemaju, ne znam. Baka joj je bila tu u jednom selu, ali baka je umrla, sad ne znam ko je u toj kući, Marko je to nasledio, to joj je brat.

Iako sugrađani imaju uglavnom pozitivno mišljenje o Ani Nikolić, oni ističu da je pevačici potrebna pomoć. 

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Vratiće se sigurno samo ipak joj treba pomoć, pretpostavljam da joj treba pomoć. Imam poruku za Anu da mora da se vrati u normalu i ako treba pomoć da joj se pomogne i da čuva dete da uživa i dalje i da pravi koncerte. I moram da joj poručim da je volimo u Paraćinu, bar je ja volim, al većina je voli, nema razloga da je ne voli - kazala je jedna starija gospođa, dok druga tvrdi da će mir pronaći, ukoliko se ponovo zaljubi: 

- Neka se zaljubi ponovo ili nešto drugo, da se pomiri sa mužem, ne znam, ali da se ponovo zaljubi i da se vrati, da bude ono što je bila. Rekla bih joj da se posveti sebi, da pogleda koleginice oko sebe i da krene napred ima još razvoda ima još svega. Evo ja sam razvedena, nije to kraj sveta, ide se napred, sve umereno - kazala je Anina sugrađanka u emisiji „Metar moga sela“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike