„Sve što me je očaralo, to me razočaralo!" Ana o Rasti i ćerki Tari koju je dobila s njim: Nisam htela da mi dete bude posrnula Britni!

18.03.2023

10:50

0

Nikolićeva objašnjava i kako od naslednice krije svoje zanimanje, kako je ona ne bi oponašala

„Sve što me je očaralo, to me razočaralo!" Ana o Rasti i ćerki Tari koju je dobila s njim: Nisam htela da mi dete bude posrnula Britni!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić i dalje tvrdi kako više ima zajedničkih osobina s bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, nego s rođenim bratom. Za jedan hrvatski radio, pevačica je naglasila kako joj je njihov razvod jedna od težih stvari kroz koje je prošla u životu, ali da se na taj korak bila odlučila za dobro naslednice Tare, koju su dobili zajedno.

- Jedna od težih odluka u mom životu bio je razlaz sa Rasom. Tara nije tražila da se rodi, pa ni da gleda naš rokenrol način života. Svađe, prepirke, gurkanja. Tome je došao kraj kada je Tara došla u kuću. Tada je morao da dođe i kraj našem braku. Nisam želela da moje dete bude posrnula Britni Spirs. Računam na DNK da će nešto malo normalnije da pokupi s očeve strane - počela je bila ona, prenose domaći mediji, pa nastavila o tome kako dvoje ljudi poput nje i njenog bivšeg nikako ne mogu zajedno da funkcionišu.

Stefan Đurić Rasta, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Ja sam sada Ana Đurić u dokumentima. Ja i Konstrakta, to je kosmos namestio. Što se Raste tiče, sve što me je očaralo, to me je i razočaralo. On i ja smo isti. On je moje ogledalo, indigo. Dve iste osobe. Isti temperament. Ja sam jedno vreme povlačila ručnu, a on nije želeo. Dve iste osobe teško mogu da funkcionišu. Ja više imam istih karakternih osobina s Rastom, nego s rođenim bratom... Moja Tara je rođena s karakterom. Karakterne osobine su nepromenljiva stvar. Ja sam je pustila da sama izbaci mleko, pelene, dudu... Kada smo ona i ja same, odlično se slažemo. Kada uđe treća osoba, nastaje haos. Ona je već velika zvezda, to mi je objasnila. Ima sve moje osobine, raste mala osvetnica u njoj - tvrdi Ana, čija ćerka doskora nije imala pojma da joj je majka pevačica.

„Tata je pevačica, a mama ide na posao!"

- Tara donedavno nije ni znala čime joj se mama bavi. Pričala je kako je tata pevačica, a mama ide na posao. Nisam želela da zna iz razloga što nisam htela da me imitira. Ali to je u njoj. Sluhista je apsolutni. Ja se pravim luda, jer ne bih volela da se bavi mojim poslom. Ukoliko ne bude talenat, ja ću joj reći: „Tara, nisi talanat." Ako bude, uz nju sam. Ali prvo škola. Mog brata sam vezivala za stolicu da uči - rekla je tada, pa se osvrnula i na svoju karijeru, te to koliko joj je teško da pronađe pesmu otkako Marine Tucaković više nema.

Ana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Teško da ći više snimati albume jer moje Marine više nema. Ona je bila moj mentor. Dajem sve od sebe. Stalno sam u kontaktu s Bubom i Džalom, ali ni sami sa sobom ne znaju šta će, kao i ja. Muzika je promenila pravac i cilj. Muzika je otišla naopačke, kao i ceo svet. Muzika je postala biznis, zbog toga ja i kažem da su tu estradni privrednici, a ja sam u grupi umetnika. Ne pevam pesme u kojima se ne pronalazim. Prošla sam golgotu, pa su moje pesme pune emocija. Koleginice s kojima sam dobra, zovu me da traže mišljenje kada snimaju pesme. Ja ne grešim tada. Pogodim da li valja ili ne valja - izjavila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike