Preminula majka Sinana Sakića: Živela je sama u centru Loznice, a na pevača je zbog jednog bila posebno ponosna

18.04.2023

22:55

1

Posle porodične tragedije, prilično se osamila

Preminula majka Sinana Sakića: Živela je sama u centru Loznice, a na pevača je zbog jednog bila posebno ponosna
Sinan Sakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Majka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulka Sakić (89), u Loznici je danas preminula, prenose domaći mediji. Do samog kraja, boravila je u centru ovog grada i sama, jer joj je suprug Rašid još odavno umro. Bio je penzionisani vojni muzičar.

Đulka je, prema daljim napisima, bila izuzetno ponosna na svoju decu, posebno Sinana kog je uspela za života da vidi „kao zvezdu nad zvezdama na estradnom nebu". Potiče iz, pišu dalje „Novosti", ugledne porodice Šaulića iz Loznice i Šapca. Bila je u srodstvu sa Šabanom Šaulićem, a tetka je pevaču Draganu Šauliću. Sinan je, inače, prve prevačke „korake" načinio u kafani pored kuće u kojoj je Đulka bila rođena, te gde je živela s majkom Ajkicom i ocem Laćom.

- Publika je u kafani od prvog „hvatanja za mikrofon" počela da ga obožava, što smo videli i Rašid i ja i pustili ga da ide pevačkim stopama, kojima je grandiozno koračao do samog kraja života - pričala je svojevremeno ona, prenose pomenuti mediji:

„To mi je bilo milo..."

- Voleo je svim srcem našu Malu, našu Loznicu, Drinu, ovdašnje ljude i naše običaje. Uvek je trčao sa najvećih koncerata pravo u Loznicu. To mi je je bilo milo. Dolazio je da me poseti, da vidi šta mi treba, da se zajedno radujemo njegovim uspesima.

Kada je Sinan umro, prilično se osamila i veoma su je mučili tuga i bol.

- Ako Bog da uskoro ću i ja za mojim Sinanom, mojom ćerkom Zadom i Rašidom, jer će onda i meni i njima biti lakše - kazala je bila jednom prilikom.

Sinan Sakić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike