Ćerka Sinana Sakića besni zbog babe: Ona je manipulator! Tata se nje odrekao

17.12.2021

12:49

0

Pevačeva ćerka otkriva brojne detalje loših porodičnih odnosa, nakon što je Đulka Sakić rekla da živi bez grejanja

Ćerka Sinana Sakića besni zbog babe: Ona je manipulator! Tata se nje odrekao
Đulkica Sakić - Copyright Instagram printscreen/djulkica

Đulka Sakić, majka pokojnog pevača Sinana Sakića, kako tvrdi, teško provodi staračke dane, jer je usamljena i bez grejanja, ali je njene tvrdnje opovrgla unuka Đulkica.

- Dok je bio živ moj Sinan me je pazio, gledao i pomagao kao najbolji sin majku, a posle njega to je činio i moj sin Agan, koji u poslednje vreme nije tu, jer ima svoju muku, pa je u Beogradu - rekla je  Đulka, dok Sinanova ćerka tvrdi da je situacija suprotna.

Đulkica Sakić tvrdi da je njena baba manipulator kao i da je oduvek živela kao i sada.

- Ona je navikla da manipuliše ljudima. Tata skoro ceo život nije razgovarao sa njom. Kod nas u kući, u potkrovlju, je bilo pripremljeno sve za nju, da živi sa nama. To je bilo još pre dvadeset i nešto godina. I ona nije htela. Ona je takav manipulator... Ja sam se nje odrekla još dok je moj otac bio živ, a i on se odrekao nje - poručila je ćerka pokojnog pevača i navela razloge zbog kojih nije želela kontakt sa svojom babom, a prvenstveno jer je odbila da poseti Sinana dok je ležao u bolnici.

- Kad je tata bio u Tuzli u bolnici, ja sam otišla po nju, a ona nije htela da ide. Rekla je: "Šta ću ja tamo?". Njeni sinovi su je zvali da je tata umro. Ja sam nju izbacila iz kuće na dan kada je tata umro jer je pravila selfije i smejala se sa nekim ženama. Bili su novinari ispred. Zvali smo taksi da se ne pravi fama. Njen sin ju je ispratio. Ona se smejala kada je tata umro, nju niko nije video da je zaplakala - ispričala je Đulkica za Telegraf.rs i dodala:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

- Mnogo sam razočarana u celu tatinu porodicu. Tata to ništa nije zaslužio. Svima im je napravio kuće, sve ih je gledao kroz život. Svima je pomagao. Nikada nije tražio dugove nazad. Mi bismo sada mogli da imamo zgrade u Loznici, a niko nam nije rekao hvala. Mog tatu je bolelo to što ga je majka sramotila na svakom koraku. Ali tata je uvek znao da mi da pare i stavi u kovertu da joj odnesem novac. I niko nije bio dovoljno zahvalan. Za neke kojima je bio "lud", sad im je dobar kad ga nema - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike