Glas pokojnog pevača budi emocije... Objavljena prva pesma sa posthumnog albuma Sinana Sakića (VIDEO)

30.03.2022

16:14

0

Autor: Marija Mitić

Ceo album koji nosi naziv "To si ti" biće objavljen u ponedeljak, 4. aprila

Glas pokojnog pevača budi emocije... Objavljena prva pesma sa posthumnog albuma Sinana Sakića (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poslednji album koji je Sinan Sakić snimio za života, biće objavljen posthumno, u ponedeljak 4. aprila. Ipak, danas je već izašla nova pesma sa tog albuma, koja nosi naziv "Ne ide".

EMDC Network, koji je i za vreme Sinanovog života sarađivao sa porodicom Sakić, kao i sa drugim izvođačima, odlučio je da krene u realizaciju ovog projekta.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Sinan Sakić

- Sve se brzo organizovalo. Zbog odlične saradnje prethodnih godina, porodica se složila da upravo „EMDC Network“ bude nosilac projekta i preuzme vlasništvo nad tim fonogramima. Nakon toga sledi preslušavanje albuma kod producenta celokupnog albuma, kao i doterivanja tehničkih detalja na samim kompozicijama i sve se to vrlo uspešno odigralo tokom prethodnih meseci. Snimljeni su i spotovi - rekli su iz EMDC-a koji su prilikom objave naglasili da su ponosni što su deo jedne ovakve priče koja će ljudima koji su voleli Sinanov lik i delo zasigurno značiti, a koja bez napora svih učesnika projekta ne bi bila moguća.

Inače, legendarni Sinan Sakić, pre nego što je preminuo 1. juna 2018. godine od posledica teške bolesti, snimio je ovaj album, koji nosi naziv "To si ti", u periodu od 2012. do 2014. godine.

Juče je Sabina Sakić, supruga preminulog pevača u svom obraćanju medijima otkrila detalje o nastanku albuma.

- 4. april je dan kada će njegov neobjavljeni album biti pred publikom, datum kada ćemo se boriti da ne tugujemo što smo ga izgubili, već da budemo zahvalni što smo ga imali. I ako se neka suza desi, ta suza je njemu namenjena, jer i on je kroz život i pevao i plakao. Često oboje istovremeno... Za sve ovo, veliku zahvalnost dugujemo kući „EMDC Network" koja je u potpunosti stala iza projekta, zahvaljujući kojima će pesme dobiti tretman kakav zaslužuju. Ali, najveća zahvalnost od svih nas ide vama, koji ste Sinana voleli i pratili za života i koji i danas čuvate sećanje na njega i volite njegove pesme. Vama su ovi, njegovi poslednji stihovi koje je otpevao i namenjeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike