Tada sam znala da je kraj! Šemsa sa knedlom u grlu o poslednjim trenucima sa Sinanom (VIDEO)

29.06.2022

14:38

0

Autor: Marija Mitić

Pevačicu smo posle dugo vremena sreli u javnosti, na koncertu Zorice Brunclik

Tada sam znala da je kraj! Šemsa sa knedlom u grlu o poslednjim trenucima sa Sinanom (VIDEO)
sinan semsa copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačicu Šemsu Suljaković nemamo prilke da često vidimo u javnosti, ali je ona prošle noći došla na koncert svoje koleginice Zorice Brunclik, na Tašmajdanu. One su čak i delile binu nekoliko minuta, kada je nekadašnja članica Južnog vetra zapevala svoje legendarne hitove.

Šemsa je neposredno posle svog gostovanja na koncertu, za brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, otkrila kako provodi vreme te da li nastupa.

- I dalje nastupam, ali ne toliko kao pre. Dosta manje. Kada mi je ćef, spakujem se i negde otputujem - priča nam pevačica i govori da ne bi imala snage i energije za jedan veliki koncert poput Zoričinog, nakon 52 godine karijere.

ATAImages/ A.A.
Šemsa Suljaković

- Ne, ne, nemam ja energije za to, pa posle toliko godina... Mnogo sam ja koncerata održala. Nemam ja tu snagu. Zorici svaka čast, ceo dan je pevala, ali ja to ne bih mogla.

Pevačicu je na ovom koncertu obuzela bujica pomešanih emocija, s obzirom da je binu delila sa svojim brojnim kolegama i prijateljima, sa kojima je dobar deo karijere putovala i nastupala.

- Ovo me je podsetilo na poslednji koncert Sinana Sakića. Samo što tada, nažalost, nisam mogla da pevam... Emocije su me savladale jer sam znala u kakvom je stanju i da je to kraj... I danas je tu slična emocija - pričala je Šemsa sa knedlom u grlu, a ceo prilog pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike