Sestra Slađane Petrušić besna: Dužna mi je 200.000 maraka! Finansirali smo je, a sad laže da je umrla

18.04.2023

09:29

0

Ona kaže da je bivša voditeljka sa njenom porodicom prekinula kontakt

Sestra Slađane Petrušić besna: Dužna mi je 200.000 maraka! Finansirali smo je, a sad laže da je umrla
Slađana Petrušić - Copyright Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic

Slađana Petrušić izazvala je gnev javnosti lažiranjem svoje smrti, ali i objavom da joj je noga u zavoju, zbog TikTok izazova. U izjavi kojom ističe da je obmanula javnost, a potom i medije, napada i svoju porodicu. 

Sestra Slađane Petrušić, Dragana, koja živi u Švedskoj tvrdi da joj je bivša voditeljka ostala dužna 200.000 maraka, te da su prekinule svaki kontakt, ali zato što je tako Petrušićeva odlučila. 

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađana Petrušić

 

- Vidim da se moja sestra pita gde je rodbina bila pre dvadeset godina. E pa,  dešavalo se to da je mojoj porodici ostala dužna oko 200.000 tadašnjih maraka. Zna ona to, ali se pravi luda. Zato mi se godinama i ne javlja. Kad joj je otac preminuo, prekinula je kontakt s nama. Pomogli smo je jer je živela u selu kod Prnjavora. Ona je iz mešovitog braka i prešli su u Hrvatsku, finansirali smo ih. Ja sam u Švedskoj i sama je trebalo da se seti da vrati porodici ili bar da kaže da nema, nego ćuti i prekinula je komunikaciju zbog toga. Ja ne tražim taj novac. Meni ne treba, ali kad je sama postavila pitanja nakon lažne smrti gde smo mi, onda da joj odgovorim. Mi smo tu, ali nje nema! - kaže njena sestra i dodaje: 

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađana Petrušić

 

- Da nije bilo nas, ne bi imala šta da jede. To se zaboravlja. Moja majka ju je zaposlila. To me zabolelo, što je nezahvalna. Mi smo bili uz nju i njenu familiju. To je odgovor na njeno pitanje, eto, tada smo njima pare davali i pomagali. I kad smo ih selili iz Bosne za Hrvatsku, mi smo valjali, a sad ne valjamo. Pa ne ide to tako - poručuje Dragana za Kurir.

Podsetimo, Slađana Petrušić koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", gde je pokušala da sebi prereže vene, već je jednom iscenirala svoju smrt, a pre nekoliko dana je to isto uradila. Kako bi se oprala za lažiranje svoje smrti, ona je navela kako je to bio samo dobar štos. 

- Medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo - zaključila je ona u videu koji je objavio portal "infomedia.hr".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike