Svi skandali Slađane Petrušić: Lažirala samoubistvo, sekla vene, tukla se

14.04.2023

21:09

0

Javnost ju je upoznala kroz rijaliti Parove, kada je pravila velike probleme

Svi skandali Slađane Petrušić: Lažirala samoubistvo, sekla vene, tukla se
Slađana Petrušić - Copyright Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic

Slađana Petrušić izazvala je veliki gnev javnosti, budući da je na Veliki petak, lažirala svoju smrt, a potom se podsmevala svima onima koji su poverovali u njene napise na društvenim mrežama.

Ko je Slađana Petrušić i kako je dospela u svet šoubiza?

Njeno prvo pojavljivanje bilo je u emisiji „Noćna mora“, a potom i učešće u rijaliti programu „Parovi“, gde je pravila velike skandale

Fizički okršaji i agresivno ponašanje

Ono što je obeležilo njeno učešće u „Parovima“ je fizički obračun sa Jelenom Golubović, prilikom koje je rediteljku prvo udarila flašom po glavi, a potom je nastavila da je tuče pesnicama, nakon čega je od strane produkcije kažnjena sa 2.000 evra i 48 sati u izolaciji.

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađana Petrušić

Ali to nije bio jedini Slađanin prestup i pokazatelj agresivnog ponašanja. Sledeći okršaj imala je sa Erom Ojdanićem, prilikom kojeg je pevaču zalepila bananu u lice i zamazala mu celu facu, dok je on pokušavao na sve načine da se odbrani.

Slađana je ulazila u konflikt i sa Gastozom, kojeg je udarala po glavi, ali i Vesnom Rivas, koju je najpre polila vodom, a potom počupala za kosnu i udarila. Nakon kazne koju joj je produkcija propisala, Petrušićeva je ponovila isto. Opet se sukobila sa Vesnom - polila je vrelom kafom, a onda je gađala i plastičnom čašom.

Infarkt

Slađana se 2019. povukla sa malih ekrana, a kako je putem svog Instagram profila tada objavila, razlog toga je što je navodno doživela infarkt, zbog čega mora da obavi detalje lekarske nalaze.

Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic
Slađana Petrušić

Samoubistvo

Petrušićeva je bila spremna i da lažira samoubistvo, zbog čega je i izbačena iz rijalitija. Prerezala je sebi vene, nakon čega ju je produkcije momentalno izbacila iz rijalitija. U naletu besa, starleta je izjavila da će dići ruku na sebe, ukoliko je produkcija vrati u šou.

- Išamaraću Milomira Marića kad ga budem srela! Ako me teraju da se vratim u vilu, zaklaću se pred kamerama - vikala je Slađa kada su je iz bolnice pustili na kućno lečenje.

Printscreen Youtube/ Parovi/ TvHappy
Slađana Petrušić

 

Prelom noge

Pre današnjeg neumesnog poteza, Slađana je pre dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije krvave noge i noge u gipsu, istakavši da se povredila zbog TikTok izazova. Ipak, i tada je obmanula javnost. 

- Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće... pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo z**ebavaju. J**em ti Tik Tok izazove! - napisala je tada Slađana. 

Fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu "nottinghampost", koja je već viđena u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona sve to lažirala.

Isekla vene

U februaru 2020. godine Petrušić je isekla vene. Do incidenta je došlo nakon što je saopšteno da je kažnjena zbog iznošenja neistina na račun produkcije, a pošto je pokušala sebi da naudi, odmah je bila zbrinuta u KBC Zemun.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike