Slađa Petrušić našla opravdanje za lažiranje sopstvene smrti, pa i samu sebe nasmejala: Voditeljka ne prestaje da zgražava javnost! (FOTO)

15.04.2023

22:05

1

Čitav region i dalje bruji o njenom potezu

Slađa Petrušić našla opravdanje za lažiranje sopstvene smrti, pa i samu sebe nasmejala: Voditeljka ne prestaje da zgražava javnost! (FOTO)
Slađana Petrušić - Copyright TikTok screenshot / sladjanasladjapetrusic

Nekadašnja učesnica rijalitija i voditeljka Slađana Petrušić napravila je opštu pometnju najpre objavama na svojim onlajn profilima da je preminula, a onda i „oglasivši se sa neba" da je još uvek živa. Ubrzo nakon toga, rešila je i „lajv" da se uključi na TikToku, pa porazgovara malo detaljnije o svom potezu kojim je, najblaže rečeno, šokirala javnost.

Govoreći o tome zašto je lažirala sopstvenu smrt, Slađa je nekoliko puta razvukla širok osmeh, zbog čega je tek naišla na oprečne komentare publike koja i dalje ne može da shvati šta se desilo.

- ...Ja se još jednom izvinjavam ako sam vas rastužila, nemam pojma šta više da vam kažem na sve. To nije bila namera. Namera je bila nešto sasvim deseto. Evo, sad kad vas ima malo više ovde ispričaću - izjavila je onlajn i onda bez imalo blama dodala kako je htela da „pređe medije" na ovaj način.

- Namera je bila sasvim deseta, jer od medija trpim strašne udarce, pogotovo od onih poslednjih objava. Onda sam odlučila da se povučem skroz. Kad god su me zvali nisam htela dati intervju, ništa - pričala je ona osmehujući se tokom najnovijeg u nizu šokova koje je javnosti priredila.

Podsetimo, Petrušićeva je na društvenim mrežama prvo objavila niz fotografija navodno napravljenih posle, naočigled, kompleksne operacije nogu. Usledila je onda poruka porodice, koja je javnost obavestila o njenoj smrti, što se ispostavilo da je laž.

Zgroženi korisnici platformi za druženje odmah su je osudili zbog ovoga, ali nju to nije omelo da stisne dugme za „lajv" uključenje i „izađe im na oči svojim banalnim objašnjenjem za sve".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike