Majci Teodore Džehverović se uopšte nije dopadao Nino? Goca otkrila: Nikad nisam rekla da je on idealan, sve što sam pričala se ostvarilo!

23.01.2023

11:33

0

Pevačicina majka ima veliki autoritet nad njom, ali joj je i najveća podrška u svemu

Majci Teodore Džehverović se uopšte nije dopadao Nino? Goca otkrila: Nikad nisam rekla da je on idealan, sve što sam pričala se ostvarilo!
Teodora Džehverović i Nino Čelebić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Teodora Džehverović i Nino Čelebić navodno su raskinuli svoju dugogodišnju vezu, ali se o tome ni jedno ni drugo nisu oglašavali.

Goca Džehverović, Teodorina majka, otkrila je da ona nikada nije smatrala da je Nino idealan muškarac za njenu ćerku, te da se ostvarilo sve što joj je ona pričala.

- Pa ne možeš sada da kažeš šta je bolje, ja uglavnom svaki put kad ona ima vezu tačno pročitam tog dečka, sve njegove karakteristike. Ja njoj kažem to, to i to - kaže Goca, ali nije mogla da otkrije šta je konkretno rekla ćerki za Nina:

Antonio Ahel/ATAImages
Gordana i Teodora Džehverović

- Ne mogu da kažem, ono što sam rekla to se ostvarilo. Ja najbolje poznajem svoje dete i kažem tako i tako i to je to, a ti radi kako hoćeš.

Goca je istakla da ona nije idealizovala nesuđenog zeta.

Ja nisam rekla da je Nino idealan dečko za nju. Sve se ispostavilo kako sam joj rekla! - izričita je bila Goca u emisiji "Pretres".

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Podsetimo, Nino i Teodora su obrisali sve zajedničke fotografije na svojim nalozima na Instagramu i otpratili jedno drugog.

Tada su krenule glasine da su raskinuli, a njena majka se oglasila i istakla da ona ne zna ništa o tome i da je možda u pitanju marketinški trik.

- Nemam informacije da su Tea i Nino raskinuli. Ona je sinoć bila kod mene, pričale smo, rekla bi mi da je došlo do raskida sigurno. A to što piše tamo da se oni kao ne prate na Instagramu i da su obrisali slike, ni to ništa ne mora da znači. Šta ako je opet marketinški trik? - rekla je Gordana za Pink.rs, pa dodala:

ATAImages/ A.A.
Teodora Džehverović i Nino Čelebić

- Pre će to biti nego raskid. Vidite kako je ispalo dobro za duet sa Mahrinom, pa možda je samo to i sada u pitanju. Verujem da nema ništa od njihovog raskida, a da li im baš ljubav cveta, to ne znam stvarno, kao ni to kad će svadba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike