Ko je novi dečko Teodore Džehverović? Vildoza nedavno raskinuo sa devojkom, a 20 godina igra košarku

13.03.2023

22:31

1

Vildoza obožava Beograd, ali i društvo lepih dama

Ko je novi dečko Teodore Džehverović? Vildoza nedavno raskinuo sa devojkom, a 20 godina igra košarku
Teodora Džehverović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Usred spekulacija da je Teodora Džehverović započela romansu sa košarkašem Crvene Zvezde Lukom Vildozom, pevačica se večeras pojavila na večitom derbiju u Pioniru, i ekskluzivno za 24sedam otkrila da li je istina da se zabavlja sa sportistom. 

Ono što se svi pitaju jeste ko je sportista koji je uspeo da ukrade Teodorinu pažnju posle trogodišnje veze sa košarkašem Ninom Čelebićem. Naime, u pitanju je 27-godišnji argentinski košarkaš koji je nedavno raskinuo vezu sa Ainarom Hihon, a o razlozima za raskid se samo nagađalo.

Danas igra na poziciji beka i trenutno je deo crveno-belih, a ugovor na dve godine sa njima je potpisao u oktobru 2022. 

Vildoza je karijeru počeo u argentinskom Kilmesu. U avgustu 2016. godine je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Baskonijom, ali je još godinu dana igrao za Kilmes na pozajmici.

Od 2017. godine igra je deo Baskonije, a u sezoni 2019/20 je sa ovim klubom osvojio špansku ACB ligu, a dobio je i nagradu za najkorisnijeg igrača finalne utakmice sa Barselonom.

Posle Baskonije, igrao je dve utakmice u letnjoj ligi za Nikse, nakon čega je 3. oktobra 2021. otpušten. Otišao je potom na operaciju stopala zbog čega je narednih meseci bio bez angažmana, ali i zarade. 

MN Press
Luka Vildoza

 

U aprilu 2022. je potpisao ugovor sa Milvoki baksima i za njih odigrao sedam utakmica nakon čega je 5. jula 2022. raskinut ugovor. 

Ono što je i te kako zanimljivo jeste da se proslavio u Španiji, a nije deo NBA. Vrlo je kreativan igrač, a još bolji saigrač, i navijači ga obožavaju. Uvek je u društvu lepih dama, sa kojima je i transparentno objavljivao fotografije.

Obožava Beograd kao i svi drugi Argentninci, među kojima je i Fakundo Kampaco, koji takođe igra za Crvenu Zvezdu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike