Ražnatovići u pravim avanturama u Sevilji: Sve je podređeno tetkinom mezimcu! Pogledajte zašto se Željko naljutio na Cecu (FOTO)

23.03.2023

15:04

0

Pevačica se ne odvaja od unuka, a vodile su ga u zoo-vrt, u restorane, te se stalno igraju s njim

Ražnatovići u pravim avanturama u Sevilji: Sve je podređeno tetkinom mezimcu! Pogledajte zašto se Željko naljutio na Cecu (FOTO)
Ceca, Željko i Anastasija Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija/Profimedia/ATA Images

Ceca Ražnatović otputovala je sa unukom na sedam dana kod Anastasije u Sevilju, gde ona boravi kod dečka Nemanje Gudelja, a odmor su podredili samo Željku, što možete pogledati u foto-galeriji na kraju teksta.

Ceca je toliko dobro raspoložena, pa se sa malim Željkom stalno šali, pa i na račun ćerke Anastasije, a kako je objavila i na Instagramu sve vreme se s njim igra. Ponosna tetka odlučila je da ih sprovede svuda da bi njenom bratancu bio zanimljiv boravak u Španiji, pa su obišli zoološki vrt, dok ih je posle toga vodila u luksuzni restoran na ručak.

Tetka paničarka

- Kaži ovako: "Taso, smaračice bezobrazna", pričala je Ceca Željku kroz smeh, dok je on pokušavao da je imitira. Tasi je to bilo simpatično, pa je sve objavila na društvenim mrežama, a sve zbog toga što su je nestrpljivo čekali da se spremi pred izlazak iz kuće.

Profimedia
Anastasija Ražnatović

Još jedna komična situacija desila se u zoo-vrtu kada je Željko hteo da nahrani žirafu, ali se Anastasija uspaničila da ga ne povredi, što je njenu majku izuzetno nasmejalo. 

- Tetka paničarka - poručila je uz smajlije mlada pevačica.

Runda Ceca-Željko

Avantura se nastavila kod kuće, jer su se Ražnatovićeva i Veljkov sin igrali konjima, te je pevačica osmislila sa njim takmičanje, u kom je jednom izgubila a jednom pobedila Željka, koji se čak i naljutio. Međutim, kako se trude da ga ne razmaze, Ceci je to bilo smešno, ali mu nije popustila već su nastavili sa igrom.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Ceca i Željko Ražnatović

Nemanja se pobrinuo za sve

Inače, pošto je Nemanja morao da otputuje ubrzo po Cecinom dolasku u Španiju, u Srbiju zbog kvalifikacija za EP, džentlmenski se pobrinuo da im ništa ne fali, te sa Cecom, Anastasijom i Željkom je sve vreme njegov vozač i kućni prijatelj Rašid, koji ih vozi svuda. Kako stvari stoji, pevačica i njen unuk vratiće se u Srbiju puni utisaka, a jedino što ne znamo jeste kako će rastanak da podnese Anastasija koja ih se po svemu sudeći mnogo uželela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike