Danijela Martinović o ljubavi sa kriminalističkim inspektorom: Mi smo mnogo više od lepog para

17.04.2023

14:26

0

Pevačica ne krije koliko je srećna i zaljubljena

Danijela Martinović o ljubavi sa kriminalističkim inspektorom: Mi smo mnogo više od lepog para
Danijela Martinović - Copyright Instagram screenshot/danijelamartinovicofficial

Pevačica Danijela Martinović je posle raskida sa Petrom Grašom uplovila u ljubavnu romansu sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Posle 24 godine ljubavi sa kolegom, Danijela je spremna ponovo da voli i ne krije koliko je zaljubljena.

- Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka - rekla je Danijela za 24sata.hr.

Instagram screenshot/danijelamartinovicofficial
Danijela Martinović

Prve varnice između Danijele i Josipa su se pojavile pre godinu dana kada je pevačica podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je Danijela nedavno za Gloriju.hr.

ATAImages/Z. Milutinović
Danijela Martinović

 

Podsetimo, posle raskida sa Danijelom, Grašo je uplovio u vezu sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio i ćerku Albu, a ljubav su i krunisali brakom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike