Danijela Martinović našla novog dečka i već planira udaju? Zasijao prsten na njenoj ruci, ona zagonetna: Stvarno sam srećna!

29.03.2023

20:05

0

Pevačica ne skriva koliko joj prija pažnja i ljubav koju dobija od novog partnera

Danijela Martinović našla novog dečka i već planira udaju? Zasijao prsten na njenoj ruci, ona zagonetna: Stvarno sam srećna!
Danijela Martinović - Copyright Instagram screenshot/danijelamartinovicofficial

Danijela Martinović je pronašla novu ljubav, što je obradovalo mnoge koji su fanovi ove pevačice. Sreću je pronašla kraj Josipa Pavlića, kriminalističkog inspektora, a neki već nagađaju da bi njih dvoje mogli da stanu na ludi kamen.

Danijela je nedavno na jednom događaju prošetala prsten, za koji su mnogi odmah pomislili da je verenički. 

- Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna - izjavila je pevačica za 24sata.hr nedavno.

ATAImages/Z. Milutinović
Danijela Martinović

Ona ne skriva da je srećna i ispunjena kraj zgodnog inspektora, kog je upoznala pre godinu dana, kada je podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Postoje institucije i pravila, ali uvek postoji čovek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u potpuno drugom smeru. Stvarno sam srećna, nema na to šta da se doda, ni oduzme - otkrila je ona. 

Upravo u vreme kada je prijavila krađu, počela je da se razvija i njihova priča.

- Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je ona nedavno za hrvatsku Gloriju.

ATAImages/ A.A.
Danijela Martinović

Inače, Danijela je dve i po decenije bila u vezi sa kolegom Petrom Grašom, a mnoge je iznenadila vest da su raskinuli. On je ubrzo počeo da se zabavlja sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio dete, a mnogi su ga osuđivali zbog raskida sa Danijelom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike