Prava španska serija! Tonči Huljić šokirao priznanjem: Nemam ništa protiv da mi Danijela bude snaja

20.05.2022

19:20

1

Iako tvrdi da nema naznaka da dođe do toga, ipak, objašnjava da mu ne bi smetalo ukoliko bi njegov sin oženio Grašovu bivšu

Prava španska serija! Tonči Huljić šokirao priznanjem: Nemam ništa protiv da mi Danijela bude snaja
tonči huljić (3) - Copyright 24sedam/Milica Gudžulić

Hana Huljić i Petar Grašo nedavno su se zavetovali na večnu ljubav, a novopečeni mladenci uskoro očekuju i prinovu. Osim roditelja, najuzbuđeniji je i deda Tonči Huljić, koji je izdao novi singl „Baci oko na mene“ kojom je na šaljiv način opisao odnos koji vlada u njegovoj porodici. 

Muzičar Tonči Huljić otkrio je da nema ništa protiv da mu pevačica Danijela Martinović bude snaja i uda se za njegovog sina Ivana, bez obzira na to što je Grašo sa njom bio prethodne 24 godine. 

24sedam/Milica Gudžulić
Tonči Huljić

 

S obzirom na specifične okolnosti u kojima se našla njegova porodica, Grašo je na pitanje predstavnika sedme sile, kako bi reagovao ukoliko bi mu sin saopštio da mu je Danijela snaja i da li smatra da bi to bio duhovit scenario za špansku seriju.

- Da mi Danijela bude snajka? (smeh). Ti imaš mnogo više osećaja za humor nego ja, čak ni meni to ne bi palo na pamet. Ali dobra ideja (smeh) - rekao je Tonči.

Printscreen/YouTube/HanaWho
Hana Huljić i Petar Grašo

 

Huljić je istakao da nema naznaka da mu Danijela bude snajka, ali se i našalio da na početku nije znao ni za Hanu i Petra.

- Ako se tako nešto desi, nemam ništa protiv. Sve što moju decu čini srećnim i mene čini srećnim. Ali čini mi se da za sada nema nikakvih naznaka, ili nešto ne znam (smeh), kao što nisam znao ni za ovo - dodao je Huljić za Telegraf.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike