„Svi su učestvovali, čak i Tea!" Mia s ponosom pokazala ćerkinih ruku delo, a evo gde je s porodicom otputovala za Vaskrs! (FOTO)

16.04.2023

21:05

0

Pevačica je čitav dan provela daleko od znatiželjnih pogleda i u krugu najmilijih

„Svi su učestvovali, čak i Tea!" Mia s ponosom pokazala ćerkinih ruku delo, a evo gde je s porodicom otputovala za Vaskrs! (FOTO)
Mia Borisavljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najskladnijih parova s estrade. Dugogodišnju ljubav krunisali su brakom proteklog jula, a do tada - svakako su „apsolvirali" zajednički život, te se i ostvarili kao roditelji najpre 2018. godine kada su dobili ćerku Emu, a onda i 2021, kada je na svet došla Tea. 

Da „papir" ništa mnogo nije promenio može se zaključiti i po tome što je porodica i ovog Vaskrsa otišla u posetu kod pevačeve sestre nadomak Beograda, kazala je Mia u razgovoru za 24sedam, a kako su njene naslednice doprinele prazničnoj dekoraciji jasno je po fotografiji koju nam je poslala iz porodičnog doma.  

Kako obeležavate Vaskrs ove godine?

- Kao i svake godine, nedeljom na Vaskrs idemo u Mladenovac kod Bojanove sestre i sestrića, tako da je to dan podređen deci i porodici.

Ko je bio zadužen za farbanje jaja, dekoraciju doma... Koliko ti je porodica u svemu pomogla?

- Svi smo zajedno u petak farbali jaja. Svako je ponešto doprineo dekoraciji na stolu i u korpicama, čak i Tea.

Ema i Tea, ćerke Mije Borisavljević i Bojana Grujića, Privatna arhiva / Mia Borisavljević
 

Kakvi su ti planovi za posle praznika?

- Sve se nastavlja tamo gde je stalo. Poslovi, dečije obaveze... Nastupi, putovanja, rođendani, odmori i ostale aktivnosti.

Kako uspevaš da uspostaviš balans između privatnih i poslovnih obaveza?

- Naprave se prioriteti, ne gubi se vreme. Nastoji se na tome da svaki momenat bude iskorišćen maksimalno i u porodičnom i u poslovnom smislu. 

Da li ti je teško da napraviš vremena samo za sebe, isplaniraš porodicni odmor... ?

- Naučila sam da kažem „ne" svemu gde smatram da sam gubila mnogo vremena, koje sada koristim za mnogo produktivnije i lepše stvari.

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike