Da nismo non-stop zajedno bilo bi problema: Mia Borisavljević otkrila tajnu uspešnog braka

31.03.2022

11:31

0

Par je pokrenuo i biznis, Grujić joj piše pesme i velika joj je podrška u svemu, a da je drugačije, ne bi valjalo

Da nismo non-stop zajedno bilo bi problema: Mia Borisavljević otkrila tajnu uspešnog braka
viskovic_18062018_00031 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić nedavno su otpočeli zajednički biznis, a godinama i zajedno nastupaju, što njihov odnos i čini čvršćim, a da je drugačije, pevačica kaže da bi bilo problema.

- Dobra organizacija u životu je pola uspeha, ja sam recimo odrasla sa bakom koja je bukvalno bila vojnik. Nisam mogla da zamislim da ne ustanem ujutru da ne namestim krevet, ne uradim domaći i ne izvedem pse. Imala sam disciplinu po satnici od ujutru do uveče i to je nešto što je meni pomoglo da uvek imam organizaciju i u glavi i u praksi. Samo sa takvim stavom može kroz život da se postigne mnogo toga - rekla je pevačica. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mia Borisavljević, Bojan Grujić

Mia kaže da ima tu sreću da ona i njen partner vole iste stvari, isto razmišljaju, zajedno odlično funkcionišu i ne razdvajaju se, što im olakšava zajednički život. 

- Bojan i ja nastupamo zajedno, on mi piše pesme, ali smo zajedno i u drugom biznisu koji smo pokrenuli. Da nije tako verovatno se ne bismo ni viđali ni sretali i onda bi tu bio problem- iskrena je Mia.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mia Borisavljević, Bojan Grujić

 

Porodica Mie i Bojana je nedavno postala brojnija za još jednog člana. Naime, par je dobio još jednu ćerku, a Grujić je priznao da je kod njih uvek kao u „luna parku”. No, bez obzira na to, on jedva čeka i treće dete. 

- U suštini je lepo, ali zna da bude i malo naporno. Mislim, ja sam u kući baš blažen među ženama. Jedino smo Meda, pas naš, i ja, muškarci. Zna da bude lepo. Mislim, naravno, žene vode računa o bebi - rekao je Bojan ranije u emisiji „Premijera”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike