Kad se Bojan Grujić vratio u „Zvezde Granda“, Saša i Žika ga jedva prepoznali: Za godinu dana promenio lični opis! (FOTO)

25.03.2023

18:15

1

Danas je jedan od najopoželjnijih muškaraca na sceni

Kad se Bojan Grujić vratio u „Zvezde Granda“, Saša i Žika ga jedva prepoznali: Za godinu dana promenio lični opis! (FOTO)
Bojan Grujić i Mia Borisavljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bojana Grujića, muža pevačice Mie Borisavljević, publika je upoznala kroz takmičenje „Zvezda Granda“, a danas nosi titulu jednog od najboljih frajera na estradnoj sceni. 

Kada se pojavio na Grandovoj sceni, Bojan je bio mršav, a bavljenje sportom i treninzi su mu pomogli da dovede figuru do savšenstva.

 

 

- To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u „Zvezdama Granda“ bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma - objasnio je Grujić u Grandovoj emisiji, a potom se prisetio da su ga Saša Popović i Žika Jakšić jedva prepoznali kada se pojavio u narednoj sezoni „Zvezda Granda“.

Bojan Grujić, Youtube screenshot / Zvezde Granda
 

- Sećam se da sam ispao tada, otišli smo Petar Mitić, Saša Kapor i ja u baraž i sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku.

 

 

Podsetimo, Mia i Bojan godinama unazad žive zajedno, a prošle godine su konačno rešili da izgovore sudbonosno „da“ i priredili svadbeno veselje. Istog dana krstili svoju ćerkicu Teu koja je ujedno proslavila svoj prvi rođendan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike