Mia i Bojan otkrili šta je presudilo da odu pred oltar: Mlada pokazala noge u kratkoj venčanici, pomenuli i predbračni ugovor (FOTO/VIDEO)

10.07.2022

13:26

0

Pred samo građansko venčanje, estradni par je razgovarao sa medijima, te su otkrili zanimljive detalje

Mia i Bojan otkrili šta je presudilo da odu pred oltar: Mlada pokazala noge u kratkoj venčanici, pomenuli i predbračni ugovor (FOTO/VIDEO)
mia borisavljević (1) - Copyright 24sedam/M. G.

Mia Borisavljević i njen izabranik Bojan Grujić danas će se venčati pred porodicom i najbližim prijateljima u jednom restoranu u našoj prestonici. Oni će ovom prilikom proslaviti i rođendan i krštenje ćerke Tee, a pevačica je danas podelila i kako su izgledali na crkvenom venčanju, što se desilo pre početka posta, kako je ispričala za 24sedam.

24sedam/M. G.
Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Pre nego što će stati pred matičara, Mia i Bojan su razgovarali sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Kako su istakli, imali su tremu da ispoštuju novinare, jer su želeli da bude sve potaman, a moguće je da je pevačica aludirala i na to što se desilo između njene koleginice Katarine Grujić i medija pre nekoliko nedelja, na njenom venčanju.

- Presudilo je Teino krštenje, rođendan, ali i razgovor koji smo imali sa jednim monahom, koji nam je rekao "Sad ako se ne budete venčali, ne znam da li ćete imati povoda da dolazite ponovo". Venčanje je jednom u životu, pa je sada valjda više buke izazvalo - rekli je Mia.

Mia se našalila da su potpisali predbračni ugovor, te da sva imovina ide njoj, te priznali da im je ovo samo formalnost, jer su se njih dvoje jedno za drugo odlučili pre više od sedam godina.

- Mi imamo bračna pravila, na svim vratima piše od 1 do 100 i samo se po tome postupa - našalila se pevačica, dok je Bojan otkrio da je on malo strožiji roditelj nego Mia. 

Kako su priznali, pozvali su odabrano društvo.

- Baš je odabrano, nismo hteli da nas danas neko pita "Šta ima novo?". To su ljudi sa kojima svakog dana provodimo vreme, pravi prijatelji, saradnici, rodbina, neće biti upoznavanja na svadbi. Želimo svima da se posvetimo, da svako pamti ovaj dan, a ne da bi gledali na slikama ko je bio na svadbi - rekla je Mia, pa se osvrnula na venčanicu koja je bila izuzetno zanimljiva:

- U crkvi je bila drugačija, nisam mogla da se okrenem oko oltara, pa sam shvatila da danas imam slobodne noge, moram da igram.

Goste na slavlju će zabavljati Višnja Petrović, a kako je pevačica otkrila, misli da će za prvi ples otpevati pesmu "Bella ciao", ali nije želela da potvrdi, kao što to nisu učinili ni mladenci.

Šta su još mladenci ispričali, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike