Didi J ponovo o svojoj takozvanoj svetskoj slavi: Uporedila se i sa Đokovićem! A tek je urnebesno šta priča o svom poslovanju

14.04.2023

23:08

4

Pevačica ističe da je ona broj jedan u muzici, a Nole u sportu

Didi J ponovo o svojoj takozvanoj svetskoj slavi: Uporedila se i sa Đokovićem! A tek je urnebesno šta priča o svom poslovanju
Didi Džej - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dijana Rokvić, domaćoj javnosti poznatija kao Didi Džej neretko zbog svog isticanja da ona u najboljem svetlu predstavlja Srbiju u inostranstvu, te da joj inostrane javne ličnosti zavide na postignutom uspehu i da pozivaju na sastanke, nailazi na podsmeh. 

Sebe smatra svetskom zvezdom, i nebrojeno puta ponavlja kako je ona broj jedan u svetu muzike, a to priznanje u Srbiji joj niko ne daje, osim što sama sebi lepi te etikete i sebe ubeđuje da je ona najbolja. 

ATAImages/Antonio Ahel
Didi J

Živi život na visokoj nozi, hrani se po restoranima, a sarmu nikad nije zavila, jer kako kaže, njen fokus je da izgradi karijeru, a ne da bude domaćica. 

- Lično nikada, ali pomažem kuvaricama koje rade kod mene, pa se tako nekada nađem s njima u kuhinji. Živim kao princeza, ali ona koja mnogo radi. Nije lako izdržati! Imam karijeru, firmu, putujem, imam ćerkicu i sve sama postižem, čak i samu sebe stilizujem - rekla je Didi, pa progovorila o angažmanima u Americi. 

Privatna arhiva/Didi Jankovic
Didi J

Naše prave muzičke zvezde ne potenciraju na svojoj popularnosti koliko Didi, koja očigledno ima potrebu da naglasi da ima svojih 100 asistenata, koje niko nije video, ali barem sebi deli komplimente, kad drugi to ne rade. 

- Tamo imam puno asistenata, to je ceo tim od preko 100 ljudi koji radi sa mnom i onda kad se pojavimo negde, čak njih dvadesetak dođe sa mnom.

- Pa maltretiram ih, ne delujem tako, ali ih maltretiram. Jako sam zahtevna, volim da sve bude savršeno. Suprug mi nekad kaže spusti malo loptu, budi fina. Ja sam fina, ali mora da se zna red!

Didi vodi glavnu reč u kući - zadužena je za organizaciju poslova, a njen suprug igra šah i svira gitaru.

- U kući me svi slušaju jer sam ja dobar organizator. Moj suprug nije dobar organizator, ali zato voli da igra šah i svira gitaru. Kad on svira, ja znam da zapevam, ali ne igram šah. Volim da slušam muziku, čitam „Vog“ i pravim planove za karijeru - otkrila je Didi, koja kaže da ćerku uči pravim vrednostima.

Printscreen Instagram/ didijofficial
Didi J

 

Kako za sebe govori da je svetska zvezda i upoređuje se sa velikim imenima javne scene, Didi se uporedila sa Novakom Đokovićem, ističući da je ona broj 1 u svetu muzike, a Novak u tenisu. Što je priznaćete, potpuno apsurdno za poređenje. 

- Ne znam zašto me to svi pitaju? Novak je sportista, ja se bavim muzikom. Svakako da je Novak naša najveća zvezda i reket broj 1, ali ja se bavim muzikom to je šou-biznis i to je nešto drugačije i ne može da ide jedno uz drugo. Ostvarila sam se u potpunosti. Novak je naveći sportista, a ja sam najveća muzička zvezda na svetu - kazala je Didi za Alo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike