Didi J ima luksuznu kuću: Plaća kuvarice, ima umetničke slike, teretanu, a tek ne žali pare za krevet! (FOTO)

10.06.2022

06:30

6

Pevačica i njen suprug nisu žalili novca kada su opremali životni prostor

Didi J ima luksuznu kuću: Plaća kuvarice, ima umetničke slike, teretanu, a tek ne žali pare za krevet! (FOTO)
didi_jankovic_03062021_0021 - Copyright G.G./ATAImages

Dijana Rokvić, poznatija javnosti kao Didi J, srpska je pop pevačica, a o njenoj galantnosti i luksuzu se naširoko priča. Njen suprug Daniel i ona skućili su se u elitnom naselju srpske prestonice koji su opremili najnovijim komadima nameštaja, a o skupocenim slikama, vazama i sitnim detaljima je suvišno i govoriti.

Pevačica je sa ekipom 24sedam podelila kako je opremila svoj životni prostor, ali i u kom kutku najviše voli da uživa. 

Da u njenom stanu sve odiše luksuzom, govori i to što u prostranom dnevnom boravku ima kristalni luster, kožnu garnituru, ogroman sto za ručavanje, ali i nekoliko skupocenih umetničkih slika čije su ivice pozlaćene.

- Kada sam kod kuće, najveći deo vremena provodim u dnevnoj sobi, često sam kraj TV-a, ili se odmaram u spavaćoj sobi. Pošto često putujem, malo vremena provodim kod kuće, ali kada sam tu ili sam u svom krevetu ili u dnevnoj sobi. Volim da gledam američke TV serije, Netfliks, kada imam vremena, ako ne, onda sam kraj laptopa i na vezi sam sa Amerikom sa kojom radim na svojoj karijeri.

U prostranom dnevnom boravku postoje klizna vrata koja vode do balkona koji je obogaćen raznoraznim cvećem, koje dodatno krasi ovu luks vilu. Da bi održavala svoju vitku liniju, neizostavni su naporni treninzi, te je tako pevačica u svom domu napravila teretanu. 

Poznato je da Didi ne štedi na elegantnim komadima odeće, a takva je i kada je u pitanju nameštaj kojim je uredila svoj prostrani porodični dom. 

- U suštini biram ono što mi se najviše sviđa i što je udobno. Cena nije bitna. Ako mi se nešto ne dopada, ne mogu da uživam u tome, što je i logično. Ja stvarno ne bih želela da komentarišem skupe komade iz svoje kuće, najpre zato što to nije dobro iz bezbednosnih razloga. Ali ono što vam mogu reći jeste da uživam u komfornim komadima nameštaja. San mi je najbitniji, pa tako i ležaj na kome spavam mora biti udoban - rekla je Didi J za 24sedam, pa otkrila da ona i njen suprug ulažu u umetnine, te ne čudi što zidove njihove luks vile krase umetničke slike: 

- Ja mnogo volim umetnost i lepe fotografije tako da posedujem nekoliko umetničkih slika - kaže ona.

Printscreen Instagram/ didijofficial
Didi J

U kuhinju, kako kaže, retko ulazi, jer je zatrpana poslom, a za ručak su tu kuvarice koje se brinu o svemu. Supruga voli da iznenadi laganim, brzim doručkom i kafom. 

- Imamo kuvarice koje spremaju hranu, ja zaista nemam vremena da kuvam. Što se supruga tiče, ja njemu ujutru skuvam kafu ili neki brzi doručak, kada je to potrebno - kaže Didi, koja se osvrnula i na njihovu naslednicu: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

- Ćerkica je super. Uskoro puni dve godine, napravićemo slavlje povodom njenog rođendana. Već je krenula u vrtić, a počela je da priča i neke reči na engleskom, zbog čega sam jako ponosna. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike