Jedina srpska pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: Didi Džej prošetala crvenim tepihom na dodeli "Gremi" nagrada (FOTO)

06.02.2023

08:42

0

Pevačica je čak oduševila i svojom modnom kombinacijom, a intervjuisao ju je i jedan od domaćina sa crvenog tepiha

Jedina srpska pevačica kojoj je ovo pošlo za rukom: Didi Džej prošetala crvenim tepihom na dodeli "Gremi" nagrada (FOTO)
Dijana Janković Rokvić - Copyright Printscreen/Instagram/didijofficial

Protekle večeri je u Los Anđelesu održana dodela "Gremi" nagrada, a iako su možda pažnju privukle svetske zvezde, jedna srpska pevačica danas je tema barem u regionu.

Naime, Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, nedavno je otkrila da je dobila poziv da prisustvuje ovoj ceremoniji, a sada je svoj san i ostvarila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Ona je pozirala u crnoj haljini na crvenom tepihu, a u jednom trenutku ju je čak intervjuisao jedan od domaćina koji se tu našao.

Ovo nije prvi crveni tepih kojim je Didi prošetala, a zbog kog joj mnoge koleginice zavide. Pevačica je, naime, prošle godine bila i na Kanskom festivalu, gde je takođe oduševila svojom izgledom.

Didi je, inače, nedavno otkrila da snima svoj rijaliti program, gde će je kamere pratiti 24 sata dnevno, a obećaka je da će otkriti mnoge poslovne i privatne tajne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike