Preminula Slađa Petrušić: Porodica objavila tužne vesti, a zbunjena javnost sumnja samo na jedno

14.04.2023

08:46

0

Dok se jedni opraštaju, drugi sumnjaju da TikTok izazov

Preminula Slađa Petrušić: Porodica objavila tužne vesti, a zbunjena javnost sumnja samo na jedno
Slađana Petrušić - Copyright Printskrin/facebook/Sladjana Sladja Petrusic

Bivša rijaliti učesnica, pevačica i voditeljka "Parova", Slađana Slađa Petrušić, preminula je sinoć oko 20.30 časova.

Kako piše na Slađaninom Instagramu i Fejsbuku, ona je samoinicijativno napustila bolnicu, a oko 12 časova njeno zdravstveno stanje se pogoršalo, nakon čega je hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja, prenose mediji.

Čim su stigli u Slađanin dom u Zagrebu, lekari su uradili reanimaciju, a navodno je na licu mesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls.

Ona je, kako prenose, oko 20 časova doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspeo. Slađana Petrušić izgubila je bitku za život oko 20.30 časova, a ovim povodom, na njenom Fejsbuk profilu oglasila se i porodica.

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju, jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - pisalo je u poslednjem statusu na Slađaninom Fejsbuk profilu.

Mnogima je ova objavila bila sumnjiva, a pojedini korisnici društvenih mreža sumnjaju da je u pitanju lažna vest ili izazov. Tako su se komentari ispod objave samo nizali: "Ma daj Slađo ne za*ebavaj, ovo je opet neki od Tiktok prankova", "Sad stvarno preteruješ", "Joj Slađo, ovakve bolesne fore su za budale... Nema šanse, laž i obična spr*nja, tako da samo budala u ovo veruje!", samo su neki od komentara ispod objave o smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike