Bojanu i Davida su spajali, a sad nastupaju kao duo: Davali smo povoda za to! On danas ima devojku, a njoj pišu sportisti (VIDEO)

14.04.2023

21:49

0

Spojile su ih Pinkove zvezdice

Bojanu i Davida su spajali, a sad nastupaju kao duo: Davali smo povoda za to! On danas ima devojku, a njoj pišu sportisti (VIDEO)
David Radosavljević i Bojana Radovanović - Copyright Foto: 24sedam/D. Božović

Bojana Radovanović i David Radosavljević pokazali su talenat za pevanje u dečjem muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“, a sada su otišli korak dalje. Naime, oni su organizovali promociju za medije, povodom dve nove pesme „Kilian“ i „Prokleta“ i tako najavili da sada nastupaju u duetu, i cilj im je da kao duo i uspeju na estradi, a o solo karijeri još uvek ne razmišljaju. 

U intervjuu za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, Bojana i David su otkrili kako je došlo do saradnje, ali i kako Radosavljevićeva devojka, Jovana Radić, reaguje na njihove emotivne i bliske scene. 

Foto: 24sedam/D. Božović
David Radosavljević, Bojana Radovanović

 

Da li opstaju muško-ženska prijateljstva?

- Verujem da opstaju! Ako znaš da se kontrolišeš i ako voliš tu osobu i ako si dovoljno lojalan, mislim da to može da uspe. (David)

- Mi smo čist primer da to može da opstane. Družimo se već sedam godina i stvarno nikada nismo imali malu svađicu. (Bojana)

Da li je Jovana ljubomorna kada previše vremena provodite u studiju?

- Naravno da ne, nema potrebe za ljubomorom. Bojana je moja najbolja drugarica, a ovo je posao i moramo da idemo do svog cilja. (David)

Da li si ti ljubomoran?

- Nisam. Zaista imam mnogo razumevanja i verujem da ne bih trebalo da budem ljubomoran oko bilo koje situacije. Iskreno da kažem, nemam ni kada da budem ljubomoran. Puno radim i stvarno hoću da se fokusiran na Bojanin i moj projekat. Ranije sam imao faze te dečje ljubomore, ali sada ne. (David)

Foto: 24sedam/D. Božović
David Radosavljević, Bojana Radovanović

 

Čuli smo Davida, a da li se tebi Bojana udvaraju momci i da li je to neko sa javne scene?

- Ima ih, da. Ja u poruke koje stoje u zahtevima ni ne ulazim. Ne mogu da kažem ko mi piše. Ima sportista. (Jovana) 

Mediji su vas spajali? Jeste li davali povoda?

- Bojana i ja smo najbolji prijatelji već sedam godina, među nama nema ničega osim prijateljstva, ali da davali smo povoda (smeh). (David)

- Snimali smo zajedno pesme na TikToku. U tom trenutku je to odgovaralo i njemu i meni. 

Bojana proslavila si rođendan, koji je najbolji poklon koji si dobila?
- Mislim da su pesme našeg menadžera najbolji poklon. To je bilo planirano još ranije, ali eto sada sam za svoj rođendan dobila tu pesmu.

Kako Davidova devojka reaguje na njihovo prijateljstvo i saradnju, kakve su im ambicije i planovi, pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike