Imam bokserski nosić! Ksenija Knežević otkrila šta joj se ne dopada na sebi: Razmišljala sam o operaciji

17.10.2022

20:35

0

Iako živimo u eri filtera i Fotošopa, ona ističe da bi volela da ostane prirodna

Imam bokserski nosić! Ksenija Knežević otkrila šta joj se ne dopada na sebi: Razmišljala sam o operaciji
amigi_09032021_0062 - Copyright Antonio Ahel/ATAImage

Pevačica Ksenija Knežević zagovornica je prirodnog izgleda, ali kaže da je često razmišlja o jednom zahvatu pomoću kog bi se rešila kompleksa koji je godinama unazad muči. 

Svedoci smo da dame koriste filtere, Fotošop i brojne aplikacije za ulepšavanje, a Ksenija otkriva da i sama ponekad zbog toga razmišlja o operaciji koja bi joj pomogla da izgleda savršeno. 

ATAImages/ M.M.
Ksenija Knežević

 

- Jesam, naravno, svi živimo u eri Instagrama, filtera, fotošopa, savršenih devojaka koje gledamo. Sebe ne možeš da ukalupiš u to, pa tražiš nesavršenosti - govorila je Ksenija za „Adria TV“, pa otkrila šta joj se ne dopada na njenom licu:

- Ja imam ovaj bokserski nosić, pa stalno idem kao da ću da iščašim vrat jer idem iz poluprofila. Razmišljala sam da operišem nos, ali sa druge strane, što ne bih prihvatila i nekom dala primer da zavoli sebe takvog kakav jeste.

Instagram printscreen/ksenia.knezevic
Ksenija Knežević

Podsetimo, Ksenija je do pre nekoliko meseci bila deo popularnog sastava „Hurricane“, a posle raspada ove grupe, svaka od devojaka je nastavila solo karijeru.

- Istekao nam je ugovor. Napunile 30 i kusur... Sve smo različite i drago mi je što nijedna od nas nije odustala. Ako nas neko pozove za dobru cifru, spajamo se i dolazimo zajedno - otkrila je bivša Uraganka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike