Sanja Vučić otkrila šokantne detalje iz veze sa Cicmilom: Ovako je završila krvavog nosa!

04.04.2023

23:43

0

Pevačica se odmah ogradila i priznala da je za ovu povredu kriva sama

Sanja Vučić otkrila šokantne detalje iz veze sa Cicmilom: Ovako je završila krvavog nosa!
Sanja Vučić - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Pevačica i bivša članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, gostuje večeras u emisiji kod Ognjena Amidžića, a pred milionima gledalaca otkrila je nepoznate detalje iz svoje veze.

Naime, Sanja je priznala koja je to najgora stvar koju je uradila sebi i sve u studiju šokirala, a tiče se odnosa sa novim dečkom.

- Jednom sam raskrvarila nos sama. I to nećete verovati kako. Bila sam jako ljuta, i u žaru besa sam lupila glavu o glavu svog dečka. Samo sam sebi nanela povredu, ne želim da ovo ispadne kao da se dogodilo nasilje - rekla je kroz osmeh Sanja u emisiji "Amidži šou".

Printscreen YouTube/Ami G Show
Sanja Vučić

Inače, Sanja Vučić već neko vreme uživa u ljubavi sa mladim ugostiteljem Nenadom Cicmilom, a nedavno se osvrnula na muško-ženske odnose i tom prilikom otkrila šta je joj najbitnije u vezi.

- Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan, ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu - izjavila je Sanja, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike