PAPARACO! Saša Popović uhvaćen sa najnovijim besnim kabrioletom u Opatiji: Njegov vozni park sad je vredniji za 125.000 evra

12.04.2023

08:30

1

Ova limuzina ima i personalizovane tablice

PAPARACO! Saša Popović uhvaćen sa najnovijim besnim kabrioletom u Opatiji: Njegov vozni park sad je vredniji za 125.000 evra
Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović, kreativni direktor „Zvezda Granda” ljubitelj je luksuznih limuzina, a u svom vlasništvu ih ima nekoliko, ponajviše automobila marke „Mercedes” i „BMW”.

Ekipa portala 24sedam je došla u posed fotografija koje pokazuju, da je Popović svojoj kolekciji dodao još jednog ljubimca - ovog puta je pitanju Mercedes AMG SL Roadseter, žute boje.

Naime, Popović je provozao novu limuzinu otvorenog krova, ulicama Opatije, gde ima i jahtu i stan. Osim što su ga prepoznali u javnosti, njegov automobil je uočljiv i prepoznatljiv kako zbog boje tako i zbog personalizovanih tablica, a cena koju je izdvojio je 125.000 za primerak limitirane serije.

Neposredno pred praznike, Popović je pobegao od gradske vreve u Beogradu, pa rešio da se odmori u Opatiji. 

Nije nepoznanica da Popović u svom vlasništvu ima čitav vozni park čija vrednost se procenjuje na više od pola miliona evra, a sada je on vredniji za još 125.000 evra.  

Podsetimo, Saša i njegova supruga Suzana su odlučili da kupe jahtu kako bi krstarili Jadranom, a ona je usidrena u Opatiji, gde Popović provodi skoro ceo godišnji odmor. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike