Ćerka Bojane Barjaktarević je preslikana pevačica: Od nje je nasledila i talenat za pevanje (FOTO)

13.04.2023

23:08

0

Ljubica je pošla stopama svoje majke

Ćerka Bojane Barjaktarević je preslikana pevačica: Od nje je nasledila i talenat za pevanje (FOTO)
Bojana Barjaktarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pobednica „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević očarala je široke narodne mase svojim vokalnim sposobnostima, zbog njenog glasa i životne priče, mnogi su i plakali, a ono što malo ko zna ko je ćerka ove vanserijski talentovane pevačice. 

Naime, Bojanina naslednica, Ljubica je krenula maminim stopama, a osim glasa,od nje je nasledila i lepotu, te svako ko bi se malo bolje zagledao bi shvatio da je Ljubica kopija svoje majke.

Bojana Barjaktarević, Foto: Z.K. Munja/ ATAImages
Bojana Barjaktarević

 

Ljubica je rešena da bude uspešna na polju muzike, ali isto tako ne odustaje ni od obrazovanja.

- Nisam mogla da se odlučim šta više volim da li crtanje, da li pevanje i na kraju hajde sve (smeh) - kazala je jednom prilikom Bojanina ćerka.  

Bojanina ćerka, ipak ne voli da se hvali uspehom. 

Printscreen Youtube/Ljubica Barjaktarević
Ljubica Barjaktarević

- Kažu da sam nasledila talenat od mame, ali neću ništa da komentarišem dok vi ne čujete i ne procenite sami - istakla je Ljubica, a njene reči raznežile su Bojanu, koja je pohvalila svoju naslednicu:

- Ja bih najviše želela da ona uspe, više od mene i da peva bolje od mene. Ali moram da vam otkrijem da sin opasno svira bubnjeve - kazala je ranije pobednica muzičkog serijala „Nikad nije kasno“.

Podsetimo, Bojana se razvela od bodibildera Zorana Antića, sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku i sina, a posle razvoda par je u boljim odnosima, nego kada su bili u zajednici.

- Istina je da sam se razvela. Razišla sam se sa suprugom još pre nekoliko godina, ali mi smo super. Ne daj Bože da mu nešto fali, prva bih ga nosila na leđima. U odličnim smo odnosima. On ima svoj privatni život u koji se ja ne mešam, hvala Bogu. Nek' je živ i zdrav, želim mu svu sreću. Svi međusobno odlično funkcionišemo - rekla je Bojana za „Grandu", ističući da je razvod bio sporazuman.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike