Muž Bojane Barjaktarević iz „Nikad nije kasno" je šampion u bodibildingu! Dobili su dvoje dece i ogromna joj je podrška (FOTO)

25.02.2023

14:20

0

U Jagodini drži teretanu, ali se takođe bavi i muzikom

Muž Bojane Barjaktarević iz „Nikad nije kasno" je šampion u bodibildingu! Dobili su dvoje dece i ogromna joj je podrška (FOTO)
Bojana Barjaktarević - Copyright Printscreen Grand Magazin TV Grand

Mnogi znaju da je Bojana Barjaktarević, koja je u šouu „Nikad nije kasno" odnela pobedu, udata i da ima dvoje dece, ćerku Ljubicu i sina Iliju.

Međutim, malo je onih koji su svesni toga da je njen suprug „srpski Švarceneger". U pitanju je šampion u bodibildingu Zoran Antić, piše „Grand onlajn", koji je Bojani i tokom takmičenja bio ogroman oslonac, iako se nije javno eksponirao. Deca su je, pak, bodrila na sceni, što joj je svakako značilo.

 

 

Zoran, prema daljim napisima, u Jagodini ima svoju teretanu. Takođe, bavi se i muzikom, a prema objavama na društvenim mrežama jasno je da je izuzetno ponosan na sva Bojaninu dostignuća.

Bojanina ćerka Ljubica, inače, nedavno je krenula majčinim stopama i snimila prvi singl, a sin Ilija je takođe talenat nasledio od majke i svira bubanj, ali se bavi i sportom. Zajedno sa ocem Zoranom ima porodični biznis.

- Držimo teretanu i to nam ide dobro. Ja sam tek počeo sa treninzima, pa polako. Nisam ja baš rang mnog oca, on je zaista pravi sportista – rekao je Ilija u jednoj od emisija „Nikad nije kasno“.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike