Cena nastupa mi je duplo skočila: Nakon pobede u „Nikad nije kasno“, Bojana ima posla preko glave

08.08.2021

14:33 >> 15:14

0

Pevačica ne krije da joj je takmičenje donelo veliku popularnost i da je tada njena karijera krenula uzlaznom putanjom

Cena nastupa mi je duplo skočila: Nakon pobede u „Nikad nije kasno“, Bojana ima posla preko glave
Bojana Barjaktarević - Copyright Bojana Barjaktarević, Foto: Z.K. Munja/ ATAImages

Trostruka pobedica emisije „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević objašnjava da joj je nakon uspeha u takmičenju skočila cena nastupa i da je posebno raduje što će biti počasna gošća na koncertu Zorice Brunclik koji će se uskoro održati u Areni.

Pored velike časti koja joj je pripala, Bojana ne krije da ima veliku tremu kada je koncert u pitanju, a svoje oduševljenje i poštovanje koje gaji prema pevačici nije krila.

Bojana Barjaktarević, Foto: Z. K. Munja

– To je velika čast i veliko zadovoljstvo učestvovati na tako velikom koncertu tako velike zvezde, ja sam ostala bez teksta kad je ona mene pozvala. Ona je za mene velika osoba, veliki čovek i veliko poštovanje gajim prema njoj i prema Kemišu… Biće mi drago i to mi je kec na desetku – ispričala je Bojana za „Grand news“.Pevačica ne krije da joj je takmičenje pomoglo da se bolje kotira na muzičkoj sceni, te da joj je cena nastupa skočila za duplo.

Bojana Barjaktarević ATAImages/Z. K. Munja

– Nastupi i cena istih je skočila za duplo. Negde od polovine takmičenja je sve krenulo uzlaznom putanjom. Kod kuće ni ne boravim. Jedva sastavim dva dana u toku nedelje da mogu da odmorim. Radim najviše privatna veselja i to je moj teren. Zadovoljna sam, volim svoj posao i velika je medijska ekspanzija nakon pobede u „Nikad nije kasno“ – kaže pevačica za „Super TV“.

Podsetimo, Bojana se suočila i sa opakom bolešću koja ju je kako kaže, samo očvrsnula da se bori za život.

Bojana Barjaktarević, Foto: A.A./ATAImages

– Prvo sam imala tumor na dojci 2017. godine, da bih dve godine kasnije imala metastaze pod pazuhom, tačnije 2019. godine. Otklonjene su mi operacijom 24 žlezde, pa je usledila hemioterapija i eto. Borba sa bolešću nikad nije gotova, što se jednom desi može uvek da se vrati – ističe pevačica i dodaje da ova borba nije nimalo laka.

Žika Jakšić, Bojana Barjaktarević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Nije lako i jednostavno. To je težak period u životu. Morate biti veliki borac kako bi sve prebrodili i nastavili dalje. Moja priča je morbidna, ali izgleda sa srećnim krajem. Nakon dijagnoze sam prvih nedelju dana bila u agoniji, nakon toga sam rekla sebi da ću raditi i živeti normalno. Nisam ni prva ni poslednja koju je to zadesilo. Nijednu hemioterapiju nisam propuštala, a uz to sam normalno pevala, radila svoj posao i išla na svirke. Svaki put posle terapije imate osećaj da gorite od temperature i sa svim tim simptomima se treba izboriti – kazala je ona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike