Bojana Barjaktarević se treći put bori sa rakom dojke: Primim hemioterapiju, pa idem da pevam

15.12.2022

09:34

0

Trostruka pobednica "Nikad nije kasno" ispričala je sve o svom zdravstvenom stanju

Bojana Barjaktarević se treći put bori sa rakom dojke: Primim hemioterapiju, pa idem da pevam
Bojana Barjaktarević - Copyright Bojana Barjaktarević ATAImages/Z. K. Munja

Trostruka pobednica "Nikad nije kasno", Bojana Barjaktarević, tokom leta je bila veoma angažovana, skočila joj je i cena nastupa, a sada je otkrila da se ponovo bori sa karicinomom dojke.

Pevačica je ovu opaku bolest prebrodila već dvaput, a sada vodi bitku i treći put, te je morala da ide i na operaciju.

Bojana je javnost osvojila u ovom popularnom takmičenju, te je osvojila tri glavne nagrade, ali je sada prinuđena da se posveti lečenju. Ona je do nedavno išla na hemioterapije, a ispričala je kako je sve podnela.

- Istina je, po treći put imam rak dojke. Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su limfni čvorovi, prim. aut.), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate - ispričala je Bojana, a zatim dodala da je držala nastupe i dok je išla na terapije.

- To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama - kaže za Kurir pevačica.

Bojana Barjaktarević, Foto: Z.K. Munja/ ATAImages
Bojana Barjaktarević

 

Podsetimo, Barjaktarevićeva je prvi put saznala za kancer 2017. godine, kada je, takođe, morala da ide na operaciju.

– Prvo sam imala tumor na dojci 2017. godine, da bih dve godine kasnije imala metastaze pod pazuhom, tačnije 2019. godine. Otklonjene su mi operacijom 24 žlezde, pa je usledila hemioterapija i eto. Borba sa bolešću nikad nije gotova, što se jednom desi može uvek da se vrati – zaključila je pobednica "Nikad nije kasno", a sve ove godine žustro se bori da ozdravi i ostane vedrog duha.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike