Fitnes bliznakinje razbesnele javnost: Farbanje jaja za Vaskrs nije humano, iz njih je moglo da se izleže pile! (VIDEO)

13.04.2023

15:04

0

Oprečni komentari pljušte

Fitnes bliznakinje razbesnele javnost: Farbanje jaja za Vaskrs nije humano, iz njih je moglo da se izleže pile! (VIDEO)
Natalija i Julija Đukić - Copyright Instagram printscreen/fitness.bliznakinje

Natalija i Julija Đukić, svojim specifičnim ponašanjem, načinom života i razmišljanja proslavile su se na društvenoj mreži TikTok kao "Fitnes bliznakinje", a videi koje snimaju neretko postanu viralni i izazovi lavinu reakcija na internetu.

Popularne bliznakinje su se sada našle u medijskoj žiži zbog tradicionalnog farbanja jaja za Vaskrs, odnosno, zbog njihove izjave da to ne podržavaju, jer nije humano.

Ovakav stav bliznakinja Đukić naišao je na veliki broj oprečnih reakcija i izazva bes korisnika socijalnih mreža, a ispod isečka videa u kom jedna od njih iznosi veganski stav o farbanju jaja, nastao je pravi haos.

Instagram printscreen/fitness.bliznakinje
Fitnes bliznakinje, Natalija i Julija Đukić

"Farbanje jaja nije za proslavu!"

- Mi otkad smo vegani, ne farbamo jaja. Tako da mi to ne podržavamo. Jer, tu iz tih jaja je moglo da se izgledne neko pile. Samim tim, nama to nije humano, a samim time, nije nam za proslavu bilo kakvu - rekla je Julija za Hype.

 

@hypetelevizija Da li i vi ne farbate jaja? #fyp #foryou #foryoupage #hypetv @fitness.bliznakinje ♬ original sound - HYPE TV

 

Neposredno nakon objavljivanja videa, na društvenim mrežama je krenula salva komentara, koje možete počitati u nastavku teksta.

"Deluje elokventno, nema šta, poverila bih joj svoj plan ishrane", "Brate ono kad si vegan, a ne znaš ni zašto si vegan.", "Da joj je ostao bar jedan zdrav neuron u glavi, posto su joj verovatno svi odumrli zbog načina ishrane, možda bi imala tek toliko pameti u kontala da shvati da se ne jedu oplođena jaja bokte", "Šta je izjavila riba i jedva ostala živa", neki su od komenatra koji su bili blažeg tipa, dok je većina njih bila veoma gnusna.

Pravdala se, ali ostala pri svom stavu

Nakon hajke koju doživljavaju na internetu, Julija se ponovo oglasila na Instagramu, koji inače deli sa sestrom Natalijom, pa detaljnije objasnila zbog čega njih dve nikako ne podržavaju farbanje jaja, odnosno, zbog čega ih ne jedu.

Između ostalog, ispričala je i kako u svetu postoji trend ubijanja muških pilića, kao i mučenje životinja odsecanjem kljunova.

- Nisu vam jaja potrebna da biste bili zdravi, i nisu vam jaja potrebna da biste sebi pravili neki, takozvani praznik i veselili se. Jer znajte, sve dok jedete jaja učestvujete u ovom nehumanom delu - rekla je ona na kraju obraćanja, koje detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike