Lepa Brena repuje! Pevačica se opustila uz muziku, pa počela da igra u kolima (FOTO)

12.04.2023

23:40

0

Pevačica pokazala da ume da uživa u u rep muzici

Lepa Brena repuje! Pevačica se opustila uz muziku, pa počela da igra u kolima (FOTO)
Lepa Brena - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Lepa Brena je na estradnoj sceni više od četiri decenije, a popularnost i interesovanje za njenim nastupima i pesmama ne jenjava. Nije nepoznanica da je Brena majstor svog zanata, ali odlično pliva i na drugim poljima - nedavno je postala i preduzetnica. 

Iako je njen fah turbo-folk muzika, Breni nisu strane ni rep numere, a to je pokazala najnovijim snimkom na svom Instagram storiju.

Naime, na njemu se vidi kako pevačica repuje dok vozi, te u stilu pravih repera, ima i pokrete ruku, a ovaj video će oduševiti njene obožavatelje. 

Podsetimo, pevačice Lepa Brena i Senidah če 2. juna održati koncert na Kalemegdanu, a najavile su pravi spektakl za pubilku. Na konferenciji za medije, one su otkrile i da li je moguć njihov duet u nekom narednom periodu. 

- To je teško reći, ne znam šta bih pevala sa jednom ženom. Šta da joj pevam - drugarice, sestro, ljubavnice, zavodnice? Pričala sam jednom sa Marijom Šerifović, ne znam šta bismo mi pevale. Postoje sigurno tekstopisci, kao što je bila pokojna Marina Tucaković kojoj sam najviše na svetu verovala, ali čisto sumnjam da postoji tekstopisac kod nas koji može suptilno da napiše tekst koji bi mogle da pevaju dve žene, da to bude plemenito i da ne ode u neku pogrešnu stranu. Jedino u koga verujem da bi to mogao je Filip Živojinović, jer se u poslednje vreme isklesao kao tekstopisac i kompozitor. Nikad ne reci nikad, ali mora to da bude nešto savršeno - rekla je Brena. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike