Na početku veze, Perućici je žena jedno ozbiljno zamerala! „Nije znala kako te stvari funkcionišu..."

12.04.2023

11:48

0

Pevač i dan-danas pamti šta mu je onda rekla

Na početku veze, Perućici je žena jedno ozbiljno zamerala! „Nije znala kako te stvari funkcionišu..."
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica već nekoliko godina uživaju u braku. Pevaču je izabranica ogromna podrška u svemu, međutim, na početku njihove ljubavi bilo je stvari vezanih za njegov posao koje su joj predstavljale brigu.

On to i dan-danas pamti, kao i šta mu je kazala pošto je pokušao da joj objasni kako stvari funkcionišu na estradi.

 

 

- Moram da vam ispričam jednu anegdotu. Kada smo se moja supruga Kaća i ja upoznali i ušli u vezu, ona još uvek nije znala kako sve funkcioniše što se tiče mog posla, zapravo znala je otprilike. I ja joj objasnim da se najviše radi april, da je maj katastrofa, pa jun, jul, avgust i septembar katastrofa... I, prošla je prva godina, a ona meni kaže: „Pa rekao si da radiš od aprila do septembra, a ja ne vidim da si ti stao od septembra“ - priča Perućica, prenosi „Grand onlajn", dok on dodaje:

- Gledam ja, počela zima, zatvorili se splavovi, radimo klubove, krenula putovanja i onda je ispalo da mi radimo cele godine konstantno, jedino što možda ima više privatnih veselja kad je lepše vreme.

Iako se bavi onime što voli, Ljuba se takođe i sam zaželi predaha, kao i društva najmilijih.

- Februar je možda najbolji mesec za nas. U janura su slavlja, ljudi se potroše, a onda u februaru svi već sede kod kuće i mi tada imamo najmanje posla i ostavimo to za putovanja. Ove godine smo se dogovorili, nas nekoliko je otišlo na Tajland. Napravili smo neku našu malu ekipu. Prošle godine Dominikana, sad Tajland, videćemo šta će biti sledeće godine - objasnio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike