„Moj muž je gori od svake žene!" Perućicina supruga u neverici: Bez deset šortseva za kupanje i ne pomišlja da krene na more? (FOTO)

24.01.2023

13:05

0

Par već godinama uživa u skladnom braku, punom raznih dogodovština

„Moj muž je gori od svake žene!" Perućicina supruga u neverici: Bez deset šortseva za kupanje i ne pomišlja da krene na more? (FOTO)
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica od 2019. godine uživaju u braku. Par zajedno prolazi kroz razne dogodovštine, uključujući i pevačeve korekcije, te to što po svemu sudeći o izvesnim stvarima vodi mnogo više računa nego prosečan muškarac.

Govoreći o tome pred put koji su isplanirali, ova voditeljka je na Instagramu istakla u šali kako je njen izabranik „gori od svake žene" - jer bez desetak šortseva za kupanje sigurno neće otići na more.

Moj muž je gori od svake žene... Pakujem ja njemu kupaći i pitam ga da izabere šta mu treba i, on mi nabroji sve ovo i, kaže to mu je dosta – pokazivala je ona gomile garderobe, pitajući se „koliko normalni muškarci nose kupaćih".

Perućica je, sa druge strane, jednom prilikom otkrio kako je veći ljubitelj zimskih sportova, ali da je za svoju izabranicu svakako spreman na sve.

– Obično u februaru idem na skijanje. Ja obožavam da skijam i ozbiljnu strast gajim prema tome i volim da idem više puta u toku godine na skijanje, ali moja žena više voli letovanje i sad ove godine sam joj ispunio želju i vodio sam je u toplije krajeve – objasnio je bio on za „Alo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike