Aleksandra Bursać ne oprašta Mladenovićevoj jer je stala u odbranu Čekićeve: Povredila me je, bila sam uvek za nju

11.04.2023

20:35

0

Mladenovićeva smatra da je potez njene koleginice nekolegijalan

Aleksandra Bursać ne oprašta Mladenovićevoj jer je stala u odbranu Čekićeve: Povredila me je, bila sam uvek za nju
Aleksandra Bursać - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Originalna verzija pesme "Cipele", koja je postala hit u izvođenju Andreane Čekić i Emira Đulovića je skinuta sa Jutjub kanala i sada postoji druga verzija, u kojoj je Čekićevu, zamenila mlađa koleginica Aleksandra Bursać, a zbog pesme su Andreana i tekstopisac i producent Saša Lazić završili na sudu.  

Brojne su verzije ove priče, a kolege sa estrade su podeljenog mišljenja, a nakon što se haos stišao, Bursaćeva je ispričala svoju stranu priče, te je otkrila da ju je koleginica Aleksandra Mladenović razočarala, budući da nije bila uz nju, dok je trajala cela fama sa pomenutom pesmom. 

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

- Andreana i ja se nigde nismo srele, ali mi se nikada nešto nismo ni družile. Ne znam kako to da definišem da je povređena, ona nije bila tu povređena jer je ona lično skinula tu pesmu. Najviše je povređen Emir čiji je to bio prvenac i on je najviše izgubio zajedno sa autorom Sašom Lazićem. Mi smo samo želeli da vratimo tu pesmu na Jutjub i da ljudi imaju prilike da je slušaju. Ipak je ta pesma mega hit i tu nema priče da sam ja htela da je prisvojim. Već sam htela da dam i to neko učešće u svemu tome - rekla je Aleksandra Bursać ističući da ona nikad nije bila bliska sa Čekićevom, te tako nije ni imala potrebu da joj se obrati povodom ovog hita: 

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Bursać

- Ja nisam bliska sa Andreanom, ali da mi je neko bio bliži razmislila bih i možda bih je zvala da je pitam. U ovom slučaju ja nisam htela da se mešam i smatrala sam da je to ispravno i da ja tu nigde ne grešim. Meni je žao samo što sam ja toliko napadnuta sa neke strane i to je par kolega koji nisu ni mene pitali i nisu mi rekli u oči neke stvari. Nego sve nešto preko medija. Ja bih rekla to direktno ili bih pitala kao što je jedna koleginica to uradila. Bilo je dosta kolega koji su bili dobri sa obe pa su me pitali i ja sam im lepo rekla moju stranu priče.

Bursaćeva ne krije da je razočarana u Aleksandru Mladenović, koja je nije podržala u ovom projektu.

- Najviše sam se razočarala u Aleksandru Mladenović jer smo mi bile bliske i u mnogim situacijama sam bila uz nju, zna ona vrlo dobro u kojim, a da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek me je zaista povredilo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike