Udario tuk na luk! Okršaj Aleksandre Bursać i Mladenović: Nema potrebe za prozivanjem

25.06.2022

16:04

0

Bursaćeva je čuvši da je koleginica izjavila da nije ispravno postupila prema Čekićevoj, rešila da joj se javno obrati

Udario tuk na luk! Okršaj Aleksandre Bursać i Mladenović: Nema potrebe za prozivanjem
aleksandra mladenović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Bursać nije mogla da prećuti komentar koleginice Aleksandre Mladenović koja je istakla da pevačica nije bila korektna prema Andreani Čekić što je otpevala hit „Cipele”, kojem je Čekićeva dala poseban pečat. 

 

 

- Nisam se oglašavala na ovu temu mesecima, doživela sam nerazumevanje od kolega i javno prozivanje, ali mislim da je sada stvarno dosta. Niti sam preotela pesmu, niti je meni iko od njih u oči išta od toga rekao, jer bih ja obrazložila postupak ponovog snimanja pesme. Niti sam neko ko je skandalozna ličnost i to moja publika odlično zna, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru - napisala je ona i osvrnula se na komentar svoje koleginice:

- Aleksandra Mladenović mi apsolutno ništa nije rekla, iako smo radile zajedno i sretale se. Kada bi meni neko sklonio sa Jutjuba moju pesmu koja je moj lični pečat, rešila bih to na sudu. Izjave kao što su „nije kolegijalna, nije fer”, i tako dalje, nije mi jasno po čemu ja to nisam fer? - objasnila je ona i dodala:

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Bursać

 

 

- Pesmu je lično Andreana skinula sa Jutjuba, je l' to kolegijalno i ok? Znači, ako je Andreana lično skinula pesmu sa Jutjuba svojom voljom, u čemu je onda problem? Hvala na razumevanju i više se ne oglašavam na ovu temu - istakla je Aleksandra Bursać u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Kako bi zaokružila priču, ni Mladenovićeva nije ćutala.

- Andreanina pesma nije neka osrednja pesmica. Njena pesma je veliki hit i ja nikada ne bih uradila to što je uradila Aleksandra Bursać. To je moje mišljenje i zato nema potrebe ni za kakvim prozivanjem, jer ja u „ratovima” ne želim da učestvujem - kaže ona i ističe da nije imala nameru nikoga da uvredi: 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Mladenović

 

- Nikoga nisam vređala, samo sam rekla da ja tako ne bih nikada postupila! A to što me Aleksandra sada proziva na Instagramu, stvarno me ne zanima, niti želim da učestvujem u bilo kakvim raspravama. Dala sam svoj sud, jer su me pitali, a prokomentarisala sam prvenstveno jer je u pitanju posao kojim se i ja bavim - rekla je Aleksandra Mladenović za „Informer”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike