To se tako ne radi, nije kolegijalno! Katarina Grujić stala u odbranu kume Andreane Čekić, pa potkačila Bursaćevu?

27.03.2022

18:47

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica se osvrnula i na supruga i moguće preseljenje

To se tako ne radi, nije kolegijalno! Katarina Grujić stala u odbranu kume Andreane Čekić, pa potkačila Bursaćevu?
kkk - Copyright ATAImages/ A.A.

Originalna verzija pesme "Cipele", koju su optevali Andreana Čekić i Emir Đulović više ne postoji na Jutjub platformi, a zbog nesporazuma i sukoba će se pevačica sa autorom ove numere, Sašom Lazićem, naći i na sudu.

Andreanina prijateljica i kuma Katarina Grujić prokomentarisala je ovu situaciju, kao i to što je Aleksandra Bursać otpevala novu verziju ove pesme, takođe u duetu sa Emirom. 

ATAImages/ G.G.
Andreana Čekić

- Ta pesma će uvek biti i ostati hit Andreane Čekić. Da nije bilo nje ta pesma sigurno ne bi bila hit. Ko god da je sad presnimio, prepevao, neće biti upamćena ta verzija, ne vredi. To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi. Baš sam danas na radiju čula tu pesmu, Andreaninu verziju, originalnu, naravno - rekla je za Blic Katarina, koja se zatim osvrnula na nedavno putovanje na kojem je bila sa suprugom Markom Gobeljićem.

- Medeni mesec moj muž i ja nismo imali. Na nedavnom putovanju od četiri dana ćerkicu Katju su čuvale moje bliske osobe, porodica. Nedostajala nam je tada. Odmah su pali zagrljaji kad smo se vratili. Iznenadilo nas je, inače, da je devojčica, mislila sam da nosim dečaka. Spavam kad ona spava - rekla je Kaća, a zatim otkrila kakav plan ima za budućnost sa svojim suprugom, s obzirom da on može dobiti angažman u nekoj drugoj zemlji.

Instagram printscreen/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

- Ako dobije neku ponudu "preko", svi se selimo tu. To nam je dogovor. Videćemo, sve bi uskladili. Ništa ne može tog tipa da utiče na našu ljubav. Imamo tu neku neopisivu ljubav. Ne može to da nam bude ikakva prepreka, da se preselimo i slično - istakla je pevačica i za kraj prognozirala kakve Srbija ima šanse na predstojećoj "Evroviziji".

- Pa, svašta može da se desi na "Evroviziji", može da se desi da pobedimo. Nešto je drugačije, zanimljivo je, do sada to nismo videli. Mislim da možemo da osvojimo neko visoko mesto - kazala je Grujićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike