Zajednički prijatelj Ksenije Pajčin i Zvezdana Slavnića progovorio o njihovoj vezi: Imala je krupan razlog da ga ostavi

03.02.2023

07:30

2

Pevačica je neposredno pred smrt priznala koliko je volela Slavnića, te da joj je raskid sa njim najteže pao

Zajednički prijatelj Ksenije Pajčin i Zvezdana Slavnića progovorio o njihovoj vezi: Imala je krupan razlog da ga ostavi
Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Ksenija Pajčin bila je fatalna po muški rod, a o njenim turbulentnim romansama sa žestokim momcima s beogradskog asfalta postoje razne teorije koje kruže u javnosti nakon njene tragične smrti.

Iako je mnogi pamte po vezi sa crnogorskim manekenom Filipom Kapisodom koji ju je ubio u njenom stanu na Voždovcu u martu 2010. godine, a potom i sebi presudio, Ksenija je i pre njega imala velike ljubavi koje su pratile razne glasine.

Neretko su se za nju vezivali momci koji su imali problema sa zakonom, a jedan od njih je i sin našeg proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić.

Slavnić je pre tačno 25 godina ubio Olivera Jovanovića i teško ranio Uglješu Vlajkovića ispred diskoteke "Četiri sobe" na Dorćolu, zbog čega je osuđen za ubisto i pokušaj ubistva na devet i po godina zatvora. Kao povod za ovaj krvavi obračun navodno je bio sukob oko Ksenije, sa kojom je Zvezdan tada bio u vezi.

Pričao o automobilima

Redakcija 24sedam došla je do tadašnjeg zajedničkog prijatelja Ksenije i Zvezdana iz perioda njihove ljubavi, koji je otkrio da je Slavnić bio "potpuno lud" za pevačicom, dok se ona u jednom trenutku "ohladila".

- Ksenija je njega volela, ali nije ona bila luda za njim, koliko je on za njom. Zvezdan je za nju bio već klinac u tom periodu... Sećam se da je već pred kraj veze pričala kako joj je dosadio jer stalno priča o automobilima. Bio je neiživljeni dečkić, a nju to već tada nije zanimalo. Bila je mnogo zrelija od njega - priča naš sagovornik i dodaje da se seća i tog momenta kada je prvi put izrazila nezadovoljstvo.

- Te večeri smo išli svi zajedno na klopu i požalila se onako usput. Videlo se da je više ne ispunjava ta veza jer je u nekom trenutku za nju postao klinac. Međutim, nekako nije mogla ni bez njega, ali je ipak presudilo da ga ostavi - zaključuje naš sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman u ovoj priči.

Pozvali smo i Ksenijinog nekadašnjeg najboljeg prijatelja i kuma, Baneta Devića, koji nam je otkrio još neke detalje pevačicine romanse sa Slavnićem i demantovao spekulacije da je Zvezdan čoveka usmrtio zbog Ksenije.

MUP Printscreen/Youtube/Glossy
Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

- Oni su bili klinci, ne znam kako o tome da pričam s ove tačke gledišta... Može da se svede kao najveća ljubav u tim godinama. Bila je zaljubljena u njega, logično, bili su zajedno. Ne znam koliko su dugo bili u vezi. Nisam poznavao Kseniju u tom periodu, upoznali smo se neposredno nakon toga, detalje ne mogu da otkrivam jer nisam bio deo te priče. Nema istine u medijskim navodima da je do tog ubistva došlo zbog Ksenije, i sami ljudi su se izjasnili da tu nema istine. To su sve glupe priče, nemaju veze s istinom i mi smo to sve ove godine znali, a sad zna i ostatak javnosti, ona nikada nije bila u toj priči. To je čist senzacionalizam i budalaština - rekao je Bane za 24sedam.

 

ATAImages/ Antonio Ahel
Zvezdan Slavnić

 

Spominjala ga i posle raskida

Ksenija Pajčin je neposredno pred smrt gostovala u jednoj emisiji gde je otvoreno progovorila o prvoj velikoj ljubavi - Zvezdanu, pa priznala da joj je rastanak od Slavnića najteži raskid.

- Odlično se sećam ko je bio moja prva ljubav, to je bio Zvezdan i to je sigurna stvar. On je moj prvi dečko, toliko. Kada volim dosta sam strastvena, nisam romantična, nisam ni posesivna, ni ljubomorna... Najteži rastanak u životu mi je bio sa Zvezdanom. Mene niko nikad nije ostavio. Muškarca ostavljam pod izgovorom da je seljačina, majmunčina i da me ostavi na miru, jer više ne mogu da ga podnesem, dotle dođe - pričala je Ksenija u emisiji kod Olje Crnogorac.

Slika ekrana/TV Pink Show
Ksenija Pajčin

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike