Ovako trenutno izgleda novi stan Jovane Jeremić! Nameštaj dobila na poklon, a u spavaćoj sobi zalepiće tapete sa lavom (FOTO)

09.04.2023

18:30

0

Voditeljka kaže i kako su ispoštovana izvesna feng šui pravila

Ovako trenutno izgleda novi stan Jovane Jeremić! Nameštaj dobila na poklon, a u spavaćoj sobi zalepiće tapete sa lavom (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na „Pinku",otvorila je vrata svog novog stana za javnost pa pokazala kako teče sređivanje istog. Sve je još uvek u fazi izgradnje, ali ona tačno zna kako će koju prostoriju kasnije i urediti.

Na ovu nekretninu dala je sve što ima, te podigla kredit. Ona ne krije koliko voli luksuz, pa ni na šta manje i ne planira da pristane. Zato, naoružala se strpljenjem, a pred kamerama jedne emisije obišla je majstore i, između ostalog, naglasila kako je prostor urađen po feng šuiju.  

- Ti misliš da je lako biti žena biznismen? Ja sam ustala u 3.50, došla sam da vidim dokle su majstori stigli sa radom - počela je ona u „Premijeri - Vikend specijalu" pa nastavila:

- Ova peć da može da progovori, svašta bi ti rekla (smeh).

- Jako sam zadovoljna. Sav svoj novac sam dala i uložila u ovaj stan, podigla sam i kredit, sada živim da ga otplatim. Mnogi su mi poklonili nameštaj, različite vrste pločica, mermera... Nikada se neću više udati, dokle god ne naletim na nekoga ko će da mi promeni život. Ja volim luksuz i da sve bude nivo. Što sam sebi kupovala, kupovala sam, sad će meni da kupuju! 'Alo, ja vredim celo bogatstvo, a ne jedan „Roleks" - govorila je voditelju emisije šetajući kroz budući dom.

Zatim, osvrnula se i na šuškanja kako joj je izvesni biznismen pomogao u finansiranju ovog stana.

- Znaš da je moje drugo pravilo kodeksa - nikad druga, samo prva. Oženjeni mi ne smetaju da mi budu prijatelji, ja sam im drugarica, ali ja ne podnosim oženjene muškarce koji pored žene ima devojku. Takvi muškarci koji imaju trend da imaju devojku pored žene, oni ruše državu! Ovaj stan je rađen po feng šuiju...  - kazala je Jeremićeva.

 

 

- Ovo je moja soba i tu će biti tapeta lava, onako u mom fazonu. Vodiću ljubav ispod lava, dok ne pronađem pravog lava - nasmejala se u jednom trenutku u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike