Jovana Jeremić dala čitavo bogatstvo na stan, a ovako će on izgledati: Tapet lava, zlato i veliki krevet za vođenje ljubavi!

23.03.2023

11:13

1

Voditeljka uveliko renovira nekretninu i ništa ne prepušta slučaju

Jovana Jeremić dala čitavo bogatstvo na stan, a ovako će on izgledati: Tapet lava, zlato i veliki krevet za vođenje ljubavi!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka "Vikend Jutra" televizije Pink, Jovana Jeremić nedavno je pazarila stan u centru Beograda, u koji će se sa ćerkom Leon useliti krajem godine.

Jovana je kupila nekretninu u starom delu grada, na Dorćolu, i rešila je da potpuno izmeni enterijer nekretnine, koja će nakon svih radova dobiti potpuno drugu dimenziju. Jeremićeva je sada otkrila kako teku radovi u novom stanu i kom kutku se posebno raduje.

Ona ništa ne prepušta slučaju, te je duboko investirana u radove, što je jako inspiriše i ispunjava. Iako je potrošila svu ušteđevnu, voditeljka ne žali novac za kvalitetno opremanje budućeg životnog prostora.

- Oduvek sam bila kapitalista, i znala sam da ću jednog dana sve što zaradim ulagati u nekretnine. Ovo je već drugi stan koji imam u svom vlasništvu, pa bih slagala kada bih rekla da nisam ponosna. Ispunjava me da radim na svakom detalju svog kutka, a to je glavni razlog što sam s majstorima kad god mi to dozvole poslovne obaveze. Iako sam zbog ovog stana ostala dekintirana, ne žalim. Kad god mi se ukaže prilika da kupim nekretninu, ja ću je kupiti. Današnje žene pate od markiranih torbi i cipela, mene zanimaju stanovi i ulaganja u budućnost - navela je voditeljka.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Spekuliše se da joj je nekretninu kupio tajanstveni moćnik, a Jovana se ne obazire na glasine i ističe da to nije istina.

- Nisam lažni moralista, pa da kažem da mi ne bi bilo drago da sam dobila nekretninu od partnera, ali to nije istina. Kupila sam je svojim radom, znojem, trudom. Moje ruke su prljave od rada, ali mi je duša čista. Nikada nisam manipulisala vaginom iako sam mogla nebrojeno puta. Moj sledeći emotivni partner će biti moćniji i finansijski jači od mene i dok ne nađem takvog, ostajem sama - navela je Jovana.

Jeremićeva ima posebne ideje kada je spavaća soba u pitanju, a izgled nove će slikovito prikazati njenu strastvenu stranu i ljubav prema sek*u.

- Moju spavaću sobu krasiće ogromni tapet lava koji predstavlja mene. Spušten plafon, prigušena svetla na podešavanje, veliki krevet i zlatni detalji učiniće je idealnom za vođenje ljubavi. Pošto nemam kombinacije, se*s u mom slučaju predstavlja čin kada se cela predam, dušom, srcem i telom. Iako moja energija jasno pokazuje da sam strastvena žena, potrebno mi je vreme da se nekom predam u svakom smislu te reči. Kada se to desi, nastane magija koja pršti na sve strane. To je ta razmena energije kojoj težim i jedina na koju pristajem. Ovaj moj kutak će jasno pokazati koliko je za mene s*ks intiman i važan čin, pa jedva čekam da se radovi privedu kraju - objasnila je Jovana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Voditeljka priznaje da se poslednjih meseci mnogi muškarci bore za njeno srce, međutim, ona nigde ne žuri i dopušta im da se dokažu na delu, a vreme će pokazati ko je onaj pravi.

- Imam nekoliko ozbiljnih udvarača, i puštam ih da se lavovski bore koji će da osvoji moje srce. Nigde ne žurim, ponekad odem na ručak i uživam u pažnji koja mi je pružena. Otkako sam javno rekla da me zanimaju samo samostalni, moćni, slobodni i oslobođeni muškarci, samo takvi su počeli da me muvaju - zaključila je voditeljka, prenosi Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike