Jovana Jeremić razvezala jezik o muškarcima i parama: Prvi joj je bio Crnogorac, a danas svaki želi da joj se vrati!

05.04.2023

16:34

2

Ne krije želi materijalno jakog muškarca

Jovana Jeremić razvezala jezik o muškarcima i parama: Prvi joj je bio Crnogorac, a danas svaki želi da joj se vrati!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Intrigantna voditeljka "Vikend jutra", Jovana Jeremić, svakim svojim potezom izaziva lavinu reakcija, a njn ljubavni život česta je tema javnosti.

Nakon razvoda od političara Vojislava Voje Miloševića, sa kojim je dobila ćerku Leu, Jeremićeva je odlučna u nameri da nađe onog pravog, koji će moći da prati i izdrži njen tempo.

Sada je otvorila dušu o paralelnom braku, pa priznala da je jedan od njenih izabranika bio iz Sarajeva, prisetila se svojih ljubavnih početaka i otkrila da svi partner želi da joj se vrati nakon raskida.

Prvi momak joj bio Crnogorac

ATAImages / Milan Maričić
Jovana Jeremić

Voditeljka je otkrila kakve muškarce voli, pa napravila paralelu između Bosanaca i pravih Beograđana i dodala da onaj pravi mora da napravi razliku između onoga što ona radi na sceni (televiziji) i onoga ko je Jovana privatno.

- Možda je bio jedan u opticaju, ali nisam bila u vezi sa Sarajlijom. Moj prvi momak je bio Crnogorac, i često njih biram. Ne znači da neće biti, jer po duši potpuno razumem ovaj kraj. Kada se umorim od Beograda, ja pobegnem u Crnu Goru. Često mi kažu da ovde imam nekoga, ali zaista nemam, imam prijatelj. Ali Sarajlije i Crnogorci su pravi muškarci, volim da kažem da Bosanci vole jake žene. Čistokrvni Beograđani ih ne vole jer ne mogu onda s takvim ženama da manipulišu. Po temperamentu sam za Bosance, Crnogorce i svetske muškarce, koji mogu da razumeju da ono što radim u studiju je za scenu, a da sam privatno nežna i krhka žena - priča Jovana.

Sama je zaradila za stan

Jovana ističe da je izuzetno lojalna u ljubavi i životu generalno, a partner joj je potreban za nežnost, podršku i ljubav, ali i za novčanu podršku.

- Ostvarila sam se i sebi kupila nekretnine u Beogradu. Ne treba mi da mi on daje, sama sam zaradila, on mora da mi daruje, da se brine i da vidim da sam mu važna. Reč ljubav ništa ne znači. Muškarac, kada voli ženu, mora da joj skine zvezde s neba, a, ako takvog ne nađem, nikada se više neću udati. Tačno znam šta tražim, mora da zna šta ja volim i da mi to učini jer ja to zaslužujem. Volim samo njega, nisam žena koja vara, lojalna sam i znam da volim najlepše na svetu. Svi moji bivši od kojih sam ja odlazila će uvek reći da ih je najviše na svetu volela Jovana Jeremić. I svi bi opet bili sa mnom. Moraju da se sklope kockice. Ja sam Kleopatra i kraljica spektakla - rekla je voditeljka.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

Želi materijalno stabilnog muškarca

Voditeljka ne krije da joj je finansijsko stanje partnera od izuzetne važnosti.

- Kod mene da, to mi je izuzetno važno. Mora biti materijalno jak, jer je i moj tata takav bio. Napravila sam kiks u prvom braku jer sam se folirala. Zahtevam da moj budući suprug bude nalik mom tati jer on nikada nije radio za platu, imao je restoran i nikada nismo gledali u novčanik - zaključila je Jeremićeva, prenosi Avaz.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike