Tverkovanjem digla temperaturu od ranog jutra: Jovana Jeremić u provokativnom kombinezonu zamešala u studiju! (VIDEO)

02.04.2023

09:49

0

Voditeljkin tradicionalni nedeljni ples zapalio internet

Tverkovanjem digla temperaturu od ranog jutra: Jovana Jeremić u provokativnom kombinezonu zamešala u studiju! (VIDEO)
Jovana Jeremić - Copyright instagram jeremicjovana

Voditeljka "Novog vikend jutra" televizije "Pink", Jovana Jeremić iz nedelje u nedelju svojim potezima intrigira široki auditorijum, a njeni performansi u okviru jutarnjeg programa neretko izazovu lavinu reakcija i postanu viralni na društvenim mrežama.

I dok mnogi smatraju da Jeremićeva preteruje i od sebe pravi "dvorsku ludu", gledanost njene emisije govori drugačije, te Jovana sada već tradicionalno obraduje milione gledalaca i fanove na Instagramu novim plesom koji izazove opštu pometnju.

Jovana je i ovog vikenda u pauzi od snimanja provokativno zaplesala na podijumu studija televizije "Pink". Počela je iz sedećeg položaja, lagano se mazila, a onda ustala i pokazala kako tverkuje, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Jovana je u uskom kombinezonu zamešala, a njena pozadina je bila u prvom planu. Nema sumnje da je voditeljka u treningu, jer je očigledno gipka, te se tokom izazovnog plesa svaka linija na njenom telu ocrtala.

Na kraju videa je i namignula i poslala pozdrav svima koji je vole, a ceo performans možete pogledati u nastavku teksta.

Podsetimo, Jeremićeva je nedavno pazarila nekretninu u starom delu Beograda, za koju je, spekuliše se, izdvojila oko dvesta hiljada evra. S obzirom da je stan u staroj zgradi, Jovana je rešila da ga potpuno renovira, a radovi su uveliko u toku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike